Högre utbildning på college och universitet
San Diego State University

San Diego State University

Studera i Kalifornien på ett universitet som rankas högt på topplistorna och i en stad som av många anses vara en av Kaliforniens vackraste. San Diego State University (SDSU) erbjuder något för alla. Lev drömmen och plugga i Kalifornien!

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera på San Diego State University

När du pluggar i San Diego via STS Study Abroad studerar du på SDSU genom American Language Institute (ALI). I samarbete med ALI på SDSU kan vi på STS erbjuda en mängd intressanta utbildningar. Det är en internationell stämning på skolan eftersom det finns studenter från mer än 65 olika länder representerade.

Omtalat campus

SDSU har ett omtalat och vackert campus med egna restauranger och kaféer där studenterna träffas och pluggar. Bland palmer och vita spanskinspirerade byggnader har du tillgång till allt du kan tänka dig behöva för en kul och lyckad skolgång. Den välkända spårvagnen, San Diego Trolley, tar dig snabbt och smidigt mellan universitetsområdet och de olika stadsdelarna i San Diego.

På Aztec Recreation Center får du mot en förmånlig studentavgift tillgång till gym, klättervägg, gruppträning och många andra idrottsaktiviteter.

Kurser på San Diego State University

  • STS Select

Läs mer om utbildningar på San Diego State University

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
2019
Från 14 830 USD
1 termin
2019
Från 7 415 USD

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten