Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
California State University, Monterey Bay

California State University

California State University Monterey Bay (CSUMB) har ett perfekt läge nära de härliga stränderna i mysiga kuststaden Monterey. Hela kusten är ett av världens största marina områden och fantastiska vyer finns det här gott om.

Att studera på California State University i Monterey Bay

CSUMB grundades 1994 och har sedan dess haft en tydlig filosofi. Här är man noga med att universitetslivet inte bara ska vara studier, det är också en upplevelse du ska bära med dig resten av livet. På campus finns därför många aktiviteter som gör din studietid oförglömlig. Universitetet är dessutom ackrediterat av Western Association of Schools and Colleges, en stämpel som intygar hög kvalitet på utbildningen.

Mer än bara studier

På CSUMB blir du som internationell student väl omhändertagen. Campuset har över 75 klubbar och föreningar, där du kan engagera dig inom bland annat politik, sport eller teater. Universitetet är framstående inom flera idrotter och skolans trendiga campus erbjuder många restauranger, ett gym och en stor pool. Den välkända amerikanska universitetsandan kommer du snabbt att känna av och komma in i!

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en bachelor’s degree. När du studerar med oss på STS Study Abroad kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Bachelor’s Degree

I Australien, Nya Zeeland och de flesta länder i Europa består en bachelor’s degree vanligtvis av tre års studier, medan den i USA för det mesta omfattar fyra års studier. En bachelor’s degree består generellt av ett huvudområde, som kallas major.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.