Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University, Honolulu

Hawaii Pacific University (HPU) är en mångkulturell skola med ett underbart läge på fantastiska Hawaii. Skolans huvudcampus ligger i Honolulu, nära välkända Waikiki Beach. Att plugga på Hawaii är som att plugga i paradiset.

Att studera på Hawaii Pacific University, Honolulu

HPU grundades 1965 och har studenter från hela USA och mer än 80 andra länder. Skolan har vunnit många priser för sin mångfald. Som student på HPU är du en del av en sann internationell upplevelse. De små klasserna gör att du får nära kontakt med dina lärare och stor möjlighet till personlig utveckling. Lärarna på HPU är högutbildade och många av dem är framstående forskare.

Downtown campus

När du pluggar på Hawaii Pacific University via STS Study Abroad studerar du på skolans huvudcampus, det så kallade downtown campus. Det består av sex olika byggnader, mitt i Honolulus affärsdistrikt. Här finns bra resurser för dig som student och den tekniska utrustningen är av toppklass, du kommer inte tänka på att du faktiskt befinner dig på en ö mitt i Stilla havet.

Om du vill ta en akademisk examen har du möjlighet att ta en bachelor’s degree – vanligtvis en fyraårig utbildning – på bara tre år.

Kurser på Hawaii Pacific University, Honolulu

  • Hospitality & Tourism Management
  • Mass communication
  • Psychology

Läs mer om utbildningar på Hawaii Pacific University

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en associate’s degree, en bachelor’s degree eller en master’s degree. När du studerar med oss på STS Study Abroad kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Associate's Degree

En associate’s degree är en högskoleexemen som du normalt sett uppnår efter två års studier. Denna examen ser man oftast på amerikanska college men även länder i Europa och några universitet i Australien använder denna examensnivå.

Bachelor’s Degree


I Australien, Nya Zeeland och de flesta länder i Europa består en bachelor’s degree vanligtvis av tre års studier, medan den i USA för det mesta omfattar fyra års studier. En bachelor’s degree består generellt av ett huvudområde, som kallas major.

Master’s Degree


För att ta en master’s degree måste du ha en fullständig bachelor’s degree. Det är alltså studier på högre nivå. Masterprogram i USA, Australien och Nya Zeeland kan vara från ett och ett halvt till två år långa. I England finns det möjlighet att läsa ett masterprogram på ett år.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.