Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Honolulu

Honolulu

Hawaii är ett av världens största turistresmål med en internationell atmosfär och invånare från hela världen. I Honolulu, som ligger på ön Oahu, blandas influenser från Polynesien och Asien tillsammans med den amerikanska kulturen. Du som är nyfiken på omvärlden har därför mycket att hämta här.

Tidningen USA Today har rankat Honolulu som en av USA:s gladaste och mest hälsosamma städer. Det som bland annat gör att invånarna trivs är mångfalden, den vackra naturen och goda maten. Få platser i världen bjuder på så många regnbågar, vattenfall och ljumma vindar året om! I stadskärnan hittar du kaféer, unika butiker, restauranger och barer. Du som gillar att leva ett hälsosamt liv med mycket träning, nyttig mat och socialt umgänge har kommit helt rätt.

Omdömen

Din fritid i Honolulu

När du får en stund ledigt från dina studier bör du passa på att upptäcka naturen på Hawaii. Välkända Waikiki Beach ligger bara en kort bussresa från skolan och här kommer du att vistas ofta på fritiden. Du kan surfa, bada eller bara umgås med dina vänner. Kan man ha en bättre vardag?

Bussarna går över hela ön och det är ett perfekt sätt att ta dig runt och upptäcka hela Oahu. Ett roligt sätt är att gå på vandring med den studentklubb som finns på HPU. Den samlas en gång i veckan och ger sig ut och upptäcker det bästa av paradisön. Oavsett hur du väljer att tillbringa din fritid kommer du ha den bästa tänkbara vardagen på Hawaii.