Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Fisher College

Fisher College, Boston

På Fisher College i centrala Boston hittar du utbildningar som förbereder dig för en framgångsrik karriär, med lärare som ger dig personligt stöd hela vägen till din examen. Plugga i Boston och känn pulsen i en av USA:s mäktigaste studentstäder!

Att studera vid Fisher College

Fisher College grundades 1903 och har sitt huvudcampus i traditionella brownstonehus i det historiska området Back Bay i centrala Boston. Skolans läge kan inte bli mycket bättre, det ligger mitt i Boston och i närheten av världskända universitet som Harvard och MIT. Här kommer du garanterat att hitta en utbildning som passar just dina mål och ambitioner.

Studentservice och studentföreningar

På campus finns allt du kan behöva för dina studier, såsom bibliotek, bokhandel och bra IT-service. Som student vid Fisher College kan du passa på att engagera dig i en studentklubb eller en förening – ett otroligt bra sätt att få nya vänner och knyta värdefulla kontakter. På skolan finns allt från idrottslag till mentorprogram och dramaklubbar. För dig som är idrottsintresserad finns skolans Fisher Falcons med lag i fotboll, baseball och basket. Studentlivet är fartfyllt och din tid på skolan kommer att flyga iväg!

Utbildningar på Fisher College, Boston

  • Criminal Justice
  • Management – Computer Information Systems
  • Management – Marketing

Läs mer om utbildningar på Fisher College

Akademisk examen

På denna skola kan du ta en associate’s degree, en bachelor’s degree eller en master’s degree. När du studerar med oss på STS Study Abroad kan du välja att redan från början söka till en utlandsutbildning som ger en akademisk examen, eller bygga på med det under pågående studier.

Associate's Degree

En associate’s degree är en högskoleexemen som du normalt sett uppnår efter två års studier. Denna examen ser man oftast på amerikanska college men även länder i Europa och några universitet i Australien använder denna examensnivå.

Bachelor’s Degree


I Australien, Nya Zeeland och de flesta länder i Europa består en bachelor’s degree vanligtvis av tre års studier, medan den i USA för det mesta omfattar fyra års studier. En bachelor’s degree består generellt av ett huvudområde, som kallas major.

Master’s Degree


För att ta en master’s degree måste du ha en fullständig bachelor’s degree. Det är alltså studier på högre nivå. Masterprogram i USA, Australien och Nya Zeeland kan vara från ett och ett halvt till två år långa. I England finns det möjlighet att läsa ett masterprogram på ett år.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.