Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
London College of Fashion

Studera vid London College of Fashion

Om du är en riktig fashionista är det en dröm som går i uppfyllelse att studera vid London College of Fashion. London och mode är två ord som hör ihop, och London College of Fashion är ett av världens ledande college inom modevärlden. Faktum är att London College of Fashion är en del av University of the Arts London, med berömda alumner som Jimmy Choo och Giles Deacon, så du är i gott sällskap.

Att studera på London College of Fashion

London College of Fashion har sex olika campus runt om i stan, och lektionerna äger ofta rum utanför klassrummets fyra väggar. Om du studerar på London College of Fashion kommer dina lärare sannolikt ta dig till olika konstgallerier, museer och andra platser som kan inspirera din kreativitet.

Studenter reser från hela världen för att ta del av utbildningen vid London College of Fashion, så du kommer ha sällskap av studenter med olika bakgrunder och nationaliteter. Skolan i sig kommer tillgodose alla studenters behov, så du kommer vara i goda händer och få det stöd du behöver. När du studerar vid London College of Fashion blir du automatiskt en del av det aktiva studentlivet, och du kommer kunna delta i massor av olika evenemang under hela året. Du har till och med möjlighet att involvera dig i skoltidningen om du vill det.

Det handlar inte bara om studier, London är den perfekta staden att njuta av ledighet i. Här finns ett stort urval av världsberömda sevärdheter, allt från turistattraktioner som Buckingham Palace och Madame Tussauds, till lite mer undangömda attraktioner som mysiga marknader, fantastisk street food och teatrar. Om du vill lära känna lokalbefolkningen rekommenderar vi att du besöker en lokal pub under en fotbollsmatch, då kommer du smälta in perfekt!

Kurser vi erbjuder vid London College of Fashion

Om du väljer att studera vid London College of Fashion kommer du kunna välja på ett stort utbud av kurser. Du kommer även kunna åka på en femdagarsresa till världens modehuvudstad Paris. LCF har ett gott internationellt rykte, och de flesta av lärarna har egen erfarenhet från branschen. Det finns många olika kurser att välja bland, och de mest populära är:

Utbildningsnivåer

Vid LCF kan du välja att läsa en termin eller ett helt år inom antingen Fashion Business eller Fashion Media and Communication. Alternativt kan du kombinera en termin av var och en för att få en bredare utbildning och fler perspektiv på branschen.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.