Högre utbildning på college och universitet
London College of Fashion

Studera vid London College of Fashion

Study Abroad Plus

Om du är en riktig fashionista är det en dröm som går i uppfyllelse att studera vid London College of Fashion. London och mode är två ord som hör ihop, och London College of Fashion är ett av världens ledande college inom modevärlden. Faktum är att London College of Fashion är en del av University of the Arts London, med berömda alumner som Jimmy Choo och Giles Deacon, så du är i gott sällskap.

På London College of Fashon erbjuder vi en paketlösning, som inkluderar studierådgivning, hjälp med ansökan, finansiering och visum, en STS-representant på plats och garanterat boende under din första termin.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera på London College of Fashion

London College of Fashion har sex olika campus runt om i stan, och lektionerna äger ofta rum utanför klassrummets fyra väggar. Om du studerar på London College of Fashion kommer dina lärare sannolikt ta dig till olika konstgallerier, museer och andra platser som kan inspirera din kreativitet.

Studenter reser från hela världen för att ta del av utbildningen vid London College of Fashion, så du kommer ha sällskap av studenter med olika bakgrunder och nationaliteter. Skolan i sig kommer tillgodose alla studenters behov, så du kommer vara i goda händer och få det stöd du behöver. När du studerar vid London College of Fashion blir du automatiskt en del av det aktiva studentlivet, och du kommer kunna delta i massor av olika evenemang under hela året. Du har till och med möjlighet att involvera dig i skoltidningen om du vill det.

Det handlar inte bara om studier, London är den perfekta staden att njuta av ledighet i. Här finns ett stort urval av världsberömda sevärdheter, allt från turistattraktioner som Buckingham Palace och Madame Tussauds, till lite mer undangömda attraktioner som mysiga marknader, fantastisk street food och teatrar. Om du vill lära känna lokalbefolkningen rekommenderar vi att du besöker en lokal pub under en fotbollsmatch, då kommer du smälta in perfekt!

Kurser vi erbjuder vid London College of Fashion

Om du väljer att studera vid London College of Fashion kommer du kunna välja på ett stort utbud av kurser. Du kommer även kunna åka på en femdagarsresa till världens modehuvudstad Paris. LCF har ett gott internationellt rykte, och de flesta av lärarna har egen erfarenhet från branschen. Det finns många olika kurser att välja bland, och de mest populära är:

Ditt boende i London

London är indelat i olika zoner, där zon 1 är den mest centrala. Med oss på STS Study Abroad bor du nära centrum, inom zon 1 eller 2, och får på så sätt ta del av det pulserande storstadslivet. Området du bor i är studentvänligt, med närhet till kollektivtrafik och allt staden har att erbjuda. Du kommer att bo i ett rum som du delar med en annan student. Ni har tillgång till ett delat kök och i STS paketpris ingår även en uppsättning sängkläder. I boendet finns även wifi.

Boende ingår

Ditt boende är inkluderat i STS paketpris under hela första terminen. Om du vill bo kvar under termin två kan du lämna in ett önskemål om det till oss på STS Study Abroad.

Utbildningsnivåer

Vid LCF kan du välja att läsa en termin eller ett helt år inom antingen Fashion Business eller Fashion Media and Communication. Alternativt kan du kombinera en termin av var och en för att få en bredare utbildning och fler perspektiv på branschen.

Detta ingår

 • Boende ingår första terminen
 • STS-personal på plats
 • Aktiviteter och välkomstmöte
 • Pre departure-möte
 • Studierådgivning
 • Skolavgift
 • Hjälp att söka CSN
 • Tips och råd om stipendier
 • Introduktionsdagar på skolan
 • Betyg från skolan
 • STS-diplom

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
Höst 2019
199 950 kr
1 termin
Höst 2019
121 450 kr

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten