Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
BPP University, London

Studera vid BPP University, London

Om du vill ge dig in i en värld av redovisning eller juridik så rekommenderar vi varmt att du studerar vid BPP University. Universitet erbjuder specialiserade kurser som är skräddarsydda för att du ska vara helt redo för arbetslivet när du tagit din examen.

Att studera på BPP University

London är en av världens mest respekterade centrum i business- och finansvärlden. När du studerar här får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter inom båda områdena, vilket utan tvekan kommer hjälpa dig att komma igång med din karriär efter examen. Universitetet har flera campus dit du lätt tar dig med Londons kollektivtrafik. Det kommer inte heller vara några problem att ta dig runt och se alla Londons sevärdheter när du är ledig.

Campus

Om du studerar juridik kommer flertalet av dina föreläsningar vara på universitetets campus i Waterloo. Om du fokuserar på redovisning kommer du istället ha dina föreläsningar i Londons finanskvarter, i närheten av “The Gherkin”-byggnaden. Med finansvärldens centrum alldeles utanför dörren blir du ännu mer inspirerad att lyckas inom ditt valda område. Vi på STS finns här för att hjälpa dig att lyckas genom att planera varje steg tillsammans med dig. Vi förser dig med relevant information och hjälper dig med din ansökan. Tillsammans skapar vi ett studiepaket som uppfyller alla dina behov.

Fritid

Under åren har London vuxit till en av världens mest mångkulturella städer. Här flockas studenter från hela världen, och du kommer verkligen känna dig som hemma. Om du studerar vid BPP University får du möjlighet att uppleva allt det som London har att erbjuda. Här finns museer, konstgallerier, teatrar och musikfestivaler, men du kan också välja att bara ta det lugnt i någon av stadens parker. Ta med en picknick till Hyde Park, gå på en musikal i West End, eller njut av den otroliga utsikten från London Eye – du kommer bli bortskämd med saker att göra.

Kurser vi erbjuder vid BPP University

Om du studerar vid BPP University hålls undervisningen av professorer med många års erfarenhet inom sitt område. Universitet fokuserar på att ge dig arbetslivserfarenhet som ger dig en ovärderlig inblick i den branschen du valt. Som STS-student erbjuds du kurser inom:

Utbildningsnivå

Vid BPP University erbjuder vi fullständiga bachelor’s degrees inom redovisning och finans, men även många graduate degrees inom juridik och management. Tänk på att om du väljer att doktorera vid BPP kan du slutföra din master’s på bara ett års heltidsstudier.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.