Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
London

Studera i London

Det finns massor av anledningar att studera i London. Föreställ dig att vakna till en magnifik skyline, gå förbi världsberömda byggnader varje dag och njuta av den brittiska livsstilen. Få städer kan mäta sig med London när det kommer till mångfald och internationell status. I staden finns över 600 olika kulturer och det är ett centrum för utbildning, handel, kultur och arkitektur. Studenter från hela världen reser till London varje år, och det är inte konstigt – London erbjuder de högst ansedda utbildningarna i världen.

Att studera i London

London är en global metropol och en av världens främsta städer. Här bor ungefär 8 miljoner människor som kommer från världens alla hörn. Vart du än går kommer du bli inspirerad av denna livliga huvudstad. På helgerna kan du upptäcka vad Shoreditch har att erbjuda, äta street food i Camden, äta brunch i Chelsea eller kolla in Alfie’s Antique Market. I London finns det massor att göra och som student här har du en fantastisk möjlighet att bygga upp ett värdefullt nätverk i en av världen viktigaste länder.

Londonbor är vänliga och det kommer definitivt inte vara svårt att ta kontakt med människor. Du kommer träffa bekanta, vänner och andra studenter och uppleva det absolut bästa av London. Förutom de obligatoriska museibesöken, konstgallerierna och andra turistattraktioner har staden fantastiska pubar, ett spännande nattliv och regelbundna konst- och musikfestivaler. London har sju kungliga parker som tar dig långt bort från storstadspulsen. Om du studerar i London kan du passa på att promenera längst med fina sjöar, ha mysiga picknicks och spännande möten – utan att betala en krona!

Att studera på college och universitet

Du kommer verkligen bli bortskämd om du väljer att studera i London. Här finns några av de bästa skolorna i världen med enorma utbud av ämnen för både lokala och internationella studenter. Business, art och fashion är bara några av de områden som du kan utbilda dig inom vid stadens världsberömda universitet. Prata med STS idag och låt oss hjälpa dig att planera ett program som passar dina behov och personliga önskemål.

Studera en Bachelor’s eller Master’s Degree i Storbritannien

College och universitet i London erbjuder oändligt många olika kurser för internationella studenter. Oavsett om du studerar i ett eller fyra år finns det ett stort urval att välja bland. Det finns även flera college och universitet som fokuserar på specifika områden – nämligen konst och mode, där London är den perfekta platsen att börja din karriär på. Utbildningarna i London tummar varken på kvalitet eller kvantitet – du kan vara säker på att undervisningen håller en ovanligt hög standard. Oavsett vilket college eller universitet du väljer så kan du vara säker på att dina lärare och professorer har lång erfarenhet och stort engagemang