Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
AUT University, Auckland

Studera vid AUT University, Auckland

Varför borde du studera vid AUT University? Det finns många bra anledningar. Det är rankat som ett av de 1,2% bästa universiteten i världen, det är dessutom ett modernt universitet, vilket återspeglas i de innovativa och interaktiva undervisningsmetoderna. AUT:s studenter har efter examen fått imponerande och framgångsrika karriärer. Dessutom är Nya Zeeland återkommande framröstat till ett av världens bästa länder att bo i tack vare sin höga levnadsstandard och den vänliga atmosfären.

Att studera på AUT University

Om du studerar vid AUT University bor du i Auckland. Det finns tre campus: North Campus, South Campus och City Campus. Som internationell student får du mycket stöd så att du ska känna dig välkommen och trygg under din tid på AUT. Du kommer dessutom kunna träffa andra studenter och vara med i olika klubbar vilket verkligen kommer underlätta ditt sociala liv.

Auckland är en pulserande stad med massor av aktiviteter och nöjen. Njut av kulturen genom att besöka Auckland Museum och Auckland Art Gallery, eller lär dig mer om flora och fauna i Auckland Botanic Garden eller Auckland Zoo. Medan du studerar vid AUT University har du möjlighet att delta i flera olika utomhussporter, bland annat bergsklättring, vandring, kajakpaddling och till och med fallskärmshoppning. Eller så väljer du att ta det lite lugnare och istället ta en kaffe på något av de trendiga kaféerna eller promenera runt på en av de fantastiska marknaderna. I Auckland finns verkligen någonting för alla.

Kurser vi erbjuder vid AUT University

Bortsett från examensutbildningar så erbjuder AUT även certifikat- och diplomutbildningar. Du kan välja på en rad olika ämnen, och du studerar då i ett till två år. Om du inte är redo att påbörja en hel examensutbildning, eller bara har ett intresse för ett specifikt ämne, så kommer ett certifikat eller diplom verkligen få ditt CV att sticka ut och ge dig massor av nyttig kunskap. Några av de ämnen som du kan läsa är:

  • Vetenskap och teknologi
  • Juridik
  • Engelska
  • Kommunikation
  • Business

Läs mer om utbildningar vid AUT University

Utbildningsnivåer

När du studerar vid AUT University blir du bortskämd med alla val när det kommer till att välja en examen. Ett av de mest populära ämnena vid AUT är Te Ara Poutama: Māori and Indigenous Development. Det finns tillgängligt för både undergraduate- och postgraduate-kurser.

Postgraduate-kurser undervisas av världsledande akademiker, och kan välja bland honour degrees, master’s degrees och även doktorsavhandlingar. Vid AUT:s Graduate Research School får du all den support du behöver på plats, och specifikt för dig som vill ha råd gällande doktorsexamen, men även information om evenemang och aktiviteter för postgraduate-studenter.

Så vad väntar du på? Studera vid AUT University och få en direktbiljett in i karriären! Tveka inte att kontakta teamet på STS om du har några frågor.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.