Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
Auckland

Studera i Auckland

Du kommer verkligen inte känna dig uttråkad om du väljer att studera i Auckland, Nya Zeeland. Staden erbjuder det bästa av två världar, fantastisk miljö och ett spännande storstadsliv. Från vackra stränder till otroliga vandringsleder, shopping och ett levande nattliv. Vi lovar att din studenttid i Auckland kommer vara de bästa i ditt liv.

Att studera i Auckland

Nya Zeeland består av två öar – Nordön och Sydön. Auckland ligger på Nordön och är landets största och snabbast växande stad, med cirka 1,4 miljoner invånare. Auckland rankas högt som en av världens bästa städer att bo i med hög levnadsstandard. Den vänliga lokalbefolkningen och andra studenter brukar alltid sträcka ut en hjälpande hand och visa dig de bästa platserna i staden. Här finns väldigt mycket att göra vilket ger dig gott om möjligheter att mingla och skaffa nya vänner.

Kanske reser du till Auckland för att studera, men det är verkligen inte allt du kommer göra. Om du älskar naturen finns det mängder av parker, långa stränder och vackra öar att upptäcka. Auckland har dessutom lika mycket aktivitet på natten som på dagen, och du kommer garanterat hitta massor att göra, oavsett vad du har för budget.

Att studera på college eller universitet

Det finns många olika utbildningsnivåer att välja på i Auckland, och stadens college och universitet har en sak gemensamt, deras otroliga engagemang för sina studenter. Om du väljer att studera i Auckland kommer du få mycket uppmärksamhet från dina lärare på grund av de små klasserna. Med modern teknologi och innovativa undervisningsmetoder tar tusentals studenter examen varje år.

Studera en Bachelor’s eller Master’s Degree i Auckland

Aucklands college och universitet har massor att erbjuda studenterna, oavsett vad för typ av utbildning och kvalifikationer du är ute efter. Många av stadens skolor rankas som några av de bästa i världen. Du kan välja bland fristående kurser, diplom, certifikat, bachelor’s, master’s och PhD. Det finns ett stort urval av ämnen, och STS hjälper dig att hitta de kurser som passar dig bäst och tillsammans planerar vi din studietid utomlands. Om du är ute efter en helt unik, mångsidig och spännande upplevelse så ska du välja att studera i Auckland.