Högre utbildning på college och universitet
Accademia Italiana, Rom

Studera vid Accademia Italiana, Rom

Accademia Italiana har campus i två kulturellt viktiga städer i Italien. Om du väljer att studera vid Accademia Italiana, Rom, kommer du vara mitt i Italiens konstcentrum. Universitetet håller hög standard, både med nationella och internationella mått. Med många specialområden inom design är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dina behov och önskemål, och STS hjälper dig att hitta de perfekta kurserna för just dig. Vi hjälper dig att utforma ett studiepaket som tar dig närmre din valda karriär.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera på Accademia Italiana

Campus i Rom har ett bra läge med närhet till många viktiga platser inom kultur- och konstvärlden. Förutom närheten till stadens bästa sevärdheter erbjuds fina lokaler med den senaste tekniken och resurser. Accademia Italiana har varit framstående i branschen i över 30 år, vilket gör att det finns fantastiska förutsättningar för dig här att starta din karriär.

Kultur

Accademia Italiana är populärt både bland italienska och internationella studenter. Under studietiden har du chansen att riktigt ta in den italienska kulturen. Du kommer även lära dig och förstå traditioner inom italiensk design.

Om du tar en paus från studierna är Rom en fantastisk stad att upptäcka. Det finns massor av historiska, konstnärliga och kulturella landmärken runt om hela staden. På listan finns bland annat Colosseum, Spanska trappan och Vatikanen, men det finns även mindre kända platser som du inte får missa, som dolda kyrkor där du kan hitta fantastiska mästerverk. När det kommer till shopping kan du välja bland exklusiva butiker och modehus, eller göra vintagefynd på någon av de mindre gatorna. Självklart får du inte heller missa att skämma bort dig själv med den italienska maten på mysiga kaféer, restauranger och barer där du och dina vänner kan njuta och ta det lugnt.

Kurser vi erbjuder vid Accademia Italiana, Rom

Accademia Italiana riktar sig till konst- och designstudenter och alla kurser är anpassade efter dessa ämnen. Om du väljer att studera här kommer du ha en mängd kurser att välja på, men några av de mest populära är:

  • Modedesign
  • Inrednings- och produktdesign
  • Smyckesdesign
  • Fotografi

Läs mer om utbildningar vid Accademia Italiana, Rom

Utbildningsnivåer

På Accademia Italiana, Rom, erbjuds olika utbildningsnivåer, inklusive bachelor’s och master’s degree. Alla utbildningar är utformade för att matcha Europas standarder, och om du väljer att studera här kommer du få en internationellt erkänd utbildning vid en av världens mest prestigefulla designskolor.

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
2019
Från 10 250 EUR
1 termin
2019
Från 6 300 EUR

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten