Högre utbildning på college och universitet
Accademia Italiana, Florens

Studera vid Accademia Italiana, Florens

Om du väljer att studera vid Accademia Italiana, Florens, kommer ditt nya hem vara i hjärtat av Florens. Accademia Italiana är en av de mest prestigefulla designskolorna i världen och har flera campus runtom i Italien. Florens vackra campus är ett populärt val bland många studenter tack vare dess centrala läge som bara är ett stenkast från många av stadens populära konst- och designcentrum.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera vid Accademia Italiana, Florens

Campus har ett centralt läge i vackra Florens, alldeles vid Ponte Vecchio, och består av två byggnader med bara en kort promenad mellan, där den andra byggnaden också ligger vid några viktiga landmärken, som Lungarno alla Grazie och Piazza Putti. Här finns fantastiska lokaler, med ett bibliotek fullt med konst-, mode- och designböcker och magasin.

Varje år anordnas en modevisning som arrangeras av en professionell koreograf, där du kommer kunna visa upp din design och dina kollektioner. I publiken sitter ofta viktiga branschpersoner som är inbjudna som hedersgäster. Professorerna har själva olika typer av branscherfarenhet och de kommer hjälpa dig att bygga din portfolio och ge dig en insikt i mode- och designvärlden.

Fritid

När du behöver lite ledig tid från studierna vid Accademia Italiana är Florens den perfekta platsen eftersom det är lätt att utforska staden både till fots eller med cykel. Det finns ett stort utbud av katedraler, konstgallerier och museer, och den vackra arkitekturen kommer inspirera dig vart du än går. Om du är intresserad av renässansen är detta platsen för dig eftersom du kan fördjupa dig i Michelangelo, Botticelli och da Vinci, för att bara nämna några. Om du vill ta dig utanför staden är det populärt att hyra en bil och åka ut till kusten.

Kurser vi erbjuder vid Accademia Italiana, Florens

Om du väljer att studera vid Accademia Italiana, Florens, kommer klasserna vara små och personliga och du får vara en del av den årliga modevisningen. Här erbjuds flera olika utbildningar, men de mest populära är:

  • Modedesign
  • Inrednings- och produktdesign
  • Grafisk design
  • Fotografi

Läs mer om utbildningar vid Accademia Italiana

Utbildningsnivåer

Det erbjuds ett antal olika utbildningsnivåer, inklusive bachelor’s och master’s degree. Du kan även välja kortare sommarkurser, att studera under en termin eller under ett år. Kurser vid Accademia Italiana, Florens, hålls på både italienska och engelska, och du kan till och med välja till extra italienskalektioner för att förbättra dina språkkunskaper ännu mer. STS finns här för att hjälpa dig att planera din studietid, så kontakta oss idag.

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
2019
Från 10 250 EUR
1 termin
2019
Från 6 300 EUR

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten