Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
The Hotel School, Sydney

Studera vid The Hotel School, Sydney

Studera vid The Hotel School, Sydney om du vill gå på en skola i världsklass, The Hotel School är dessutom den enda hotellskolan i Australien som har universitetsstatus. Sydney är en spännande stad att studera i, speciellt om du älskar solen och vackra gröna parker. Skolan har också kontakter inom hotellbranschen som ger dig möjlighet att få den arbetslivserfarenhet som behövs för att starta din karriär.

Att studera vid The Hotel School, Sydney

Om du studerar vid The Hotel School, Sydney får du en internationellt känd examen eller diplom samtidigt som du knyter värdefulla kontakter i branschen, som kommer vara viktiga i din framtida karriär. The Hotel School är ett samarbete mellan Southern Cross University och hotellgruppen Mulpha Australia. Detta samarbete ger starka branchförbindelser och ger dig möjlighet att få betald praktik på världsberömda hotell, både i Australien och utomlands. Arbetsgivare kommer se att du har unika kvalifikationer med både akademiska kunskaper och praktiska erfarenheter, vilket gör din examen från The Hotel School, Sydney mycket värdefull.

Att se och göra

Om du gillar varmt väder och att vara utomhus så är Sydney staden för dig. Australien är ett land som lockar friluftsmänniskor och under dins tudietid här kommer säkert även du fastna för allt spännande som finns att göra. Om du studerar på The Hotel School, Sydney befinner du dig i en vacker grön stad med många parker, en botanisk trädgård i centrum och stranden alldeles i närheten. Om du föredrar kultur så är staden även full av museer och andra nöjen. Konst-, musik-, och matfestivaler hålls i Sydney året runt!

Landskapet i Queensland är verkligen fantastiskt, så varför inte utforska ännu mer av staten? Lär dig surfa på otaliga stränder eller utforska de majestätiska Blue Mountains. Det finns kollektivtrafik som kan ta dig till de mest fantastiska platserna, så det finns ingen ursäkt för att inte åka iväg och utforska.

Kurser vi erbjuder på The Hotel School, Sydney

När du studerar vid The Hotel School, Sydney kan du välja bland utbildningar i världsklass på både grundnivå och avancerad nivå. Våra mest populära program är:

  • Hotel Management
  • International Tourism and Hotel Management

Läs mer om utbildningar på The Hotel School

Utbildningsnivå

När du studerar vid The Hotel School, Sydney kan du ta en Bachelor’s degree, ett Graduate certificate, ett Graduate diploma eller en Master’s degree. På STS ger vi dig all information du behöver om de olika utbildningsnivåerna och tillsammans sätter vi ihop ett paket som passar dina behov och önskemål.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.