Högre utbildning på college och universitet
STS Education turns 65 - We have empowered young people since 1958!
ACPE, Sydney

Studera på ACPE

Om du vill studera en fysisk utbildning rekommenderar vi att du studerar vid ACPE. Australian College of Physical Education, eller ACPE, fokuserar på sportutbildningar och har ett väldigt gott rykte om sig. Skolan ligger alldeles intill den gamla olympiska stadion, i hjärtat av Sydneys sportvärld. Det fantastiska läget och den höga utbildningsnivån gör skolan till toppval om du planerar att utbilda dig inom ett sportrelaterat område.

Att studera vid ACPE

ACPE erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och kurser som täcker en mängd olika områden och intressen. Skolan ligger nära Olympic Park i Sydney som för tillfället används som träningsplats för många professionella australiensiska idrottare. Även du har tillgång till området då det är här det finns träningsanläggningar även för ACPE-studenter. Tack vare närheten till stadion och de stora sporteventen är detta en perfekt plats för att utbilda sig inom sportbranschen. Du kan till och med träffa en sportstjärna på din lunchrast.

Varför ACPE?

Det finns en mängd anledningar att välja ACPE, varav en av dem är att du har tillgång till skolans fantastiska anläggningar. Det är ett modernt campus med träningsanläggningar i världsklass på den före detta olympiska stadion, för att inte nämna det helt nya biblioteket och datorsalen. Lärarna på skolan är dessutom ofta kända idrottare själva, eftersom skolan har en nära koppling till den professionella sportvärlden. Det ger dig möjlighet att bygga upp ett nätverk för din framtida karriär. Kurserna är utformade så att du får en blandning av teori och praktik. Sist men inte minst så gör klimatet det möjligt att både träna och studera utomhus året runt.

Fritid i Sydney

Din fritid i Sydney kommer vara fantastisk. Du befinner dig mitt i den pulserande storstaden, där du samtidigt har närheten till paradisstränderna. Det finns många platser att besöka, till exempel den botaniska trädgården, Sydney Harbour och självklart det ikoniska operahuset. För en avkopplande kväll finns det massor av restauranger och barer som är värda ett besök, och det finns ett brett utbud av lyxiga takterrasser och livliga barer med livemusik. När du vill ha en paus från staden kan du fly undan till den fantastiska naturen runt om Sydney. Här finns fantastiska stränder, liksom berg där du kan vandra på sommaren och åka skidor på vintern.

Kurser vi erbjuder på ACPE

ACPE har ett brett utbud kurser inom sportbranschen. Ämnena är uppdelade i sex områden: hälsa, utbildning, fitness, business och dans. För att ge dig en uppfattning om vilka kurser som finns tillgängliga har vi här listat ett urval:

  • Sports Business
  • Applied Fitness
  • Dance Education
  • Sports Coaching
  • Health Science
  • Sports Administration

Läs mer om utbildningar vid ACPE

Utbildningsnivå

Det finns ett antal olika utbildningsnivåer, som Diploma, Bachelor’s degree och Graduate diploma inom en mängd olika ämnen. Om du vill studera utomlands och samtidigt förbättra dina språkkunskaper är Australien ett fantastiskt alternativ. Att välja att studera vid ACPE är perfekt om du vill kickstarta din karriär inom sport och fitness.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.