Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Sydney

Studera i Sydney

Sydney är kanske Australiens mest älskade stad. Här finns flera utmärkta skolor och institutioner inom olika ämnen, allt från sport till naturvetenskap. Området i sig är väl kopplat till utbildning, eftersom det erbjuds en mängd olika möjligheter och alternativ för dig som vill studera här. På fritiden kan du slappna av på barer, pubar och restauranger över hela staden, här finns alternativ för alla smaker och budgetar. Här finns även otroligt vackra platser dit du kan åka om du vill komma undan staden en stund.

Omdömen

Att studera i Sydney

Sydney är den största, äldsta och kanske den mest fascinerande staden i Australien, med ca. 4,6 miljoner invånare. Det är huvudstaden i provinsen New South Wales, belägen mellan den vackra kusten och nationalparken Blue Mountains. Missa inte chansen att besöka stadens världsberömda platser under din vistelse, som Sydney Opera House, Darling Harbour, Sydney Tower och Sydney Harbour Bridge.

Lär känna en ny kultur

Genom att erbjuda sol, hav och sand tillsammans med förstklassig utbildning är Sydney ett favoritval för internationella studenter. Här finns den perfekta kombinationen av nöje och studier! Det stora antalet sevärdheter och det varma klimatet är bara två av anledningarna som gör Sydney till ett utmärkt val. I staden finns det flera institutioner i världsklass, som alla erbjuder en mängd olika program. Sydney är en kulturell mittpunkt som välkomnar människor från hela världen med öppna armar. Festligheter äger rum året runt, du kommer kunna fira de färgglada kinesiska nyårsfesterna, men även brasilianska, libanesiska, japanska, malaysiska och polska högtider, bara för att nämna några.

Finansiera dina studier

Den kanske största fördelen med att studera i Sydney är att du kommer ha möjlighet att tjäna pengar under tiden du studerar. Med det studentvisum som erbjuds utländska studenter i Australien får arbeta 20 timmar per vecka under det akademiska året. Under loven får du dessutom jobba heltid. Detta är ett perfekt om du behöver en extra inkomst under skolåret. Priserna är rimliga, vilket gör att en utbildning i Sydney är långt ifrån en orimlig dröm! Du bör dock vara medveten om att levnads- och transportkostnader är högre än i andra delar av landet.

Att studera på college och universitet

Det finns ett antal olika college och universitet i området runt Sydney, som alla är specialiserade på olika ämnen. Vi på STS är dedikerade att hjälpa dig att hitta den perfekta skolan för dig. Vi ger dig information om alla de studiealternativ och utbildningsnivåer som erbjuds, så du kan anpassa ditt program efter dina specifika behov.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Sydney

Att studera i Sydney kommer med en hel del fördelar. Oavsett om du väljer att studera en hel utbildning, en termin eller ett år utomlands hittar du program som är utformade för att ge dig det bästa Australien har att erbjuda. Du kommer dessutom ha tillgång till arbetsförmedlingar efter avslutad examen, betald praktik samt coachning i att skriva CV och förbereda sig inför en intervju.