Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
University of the Sunshine Coast

Studera vid University of the Sunshine Coast 

Studera vid University of the Sunshine Coast för en femstjärnig utbildning på ett fantastiskt campus. Personalen är vänlig och engagerad, och det finns många alternativ när det kommer till att välja utbildning. Du kommer kunna hitta kurser som uppfyller alla dina behov och önskemål.

University of the Sunshine Coast har byggt upp ett gott rykte genom åren och har kvalificerats som en av de bästa offentliga skolorna i Australien.

Att studera vid University of the Sunshine Coast

När du studerar vid University of the Sunshine Coast kommer du upptäcka att ditt studentliv till stor del kretsar kring olika utomhusaktiviteter. Det varma klimatet skapar perfekta förutsättningar för att spendera mycket tid på stranden och i havet, men även om du föredrar att stanna på land så finns det massor att göra. Golf, vandring och cykling är bara några av sakerna som du kan fylla din tid med, eller kanske är det mer din stil att besöka olika marknader. Oavsett vad du föredrar så kommer du inte bli uttråkad!

Kängurus på Campus

Något av det mest unika med universitetet är att det ligger alldeles bredvid ett naturreservat, så när du studerar på University of the Sunshine Coast ska du inte bli förvånad (eller orolig) om du ser en känguru hoppa över campus.

Behörighetskrav

Ansökningar till USC bedöms av QTAC. För att vara behörig måste du vara minst 17 år och ha tagit studenten. Om engelska inte är ditt förstaspråk måste du uppfylla språkkraven för ditt valda program, och vad det är kan variera från kurs till kurs. Du måste även uppfylla eventuella behörighetskrav för det område som du vill studera.

Kurser vi erbjuder på University of the Sunshine Coast

När du studerar vid University of the Sunshine Coast blir du bortskämd med alla val! Här finns god service för alla studenter, och anläggningar i världsklass. Institutet har haft många nöjda studenter, och varje år får universitetet höga betyg.

Utbildningsnivå

Det finns utbildningar inom flera områden, som undervisning, sport och business. Om du studerar vid University of the Sunshine Coast ligger världen framför dina fötter! Här finns utbildningar på grundnivå och på avancerad nivå, liksom diplom, Associate degrees, Honours degrees, Double degrees och utlandsstudieprogram.

Om du vill ha mer information om de olika utbildningsnivåerna vid University of the Sunshine Coast kan du kontakta teamet på STS. Vi hjälper dig att utforma din utbildning efter dina behov och önskemål så du kan starta din drömkarriär!

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.