Högre utbildning på college och universitet
University of the Sunshine Coast

Studera vid University of the Sunshine Coast 

Study Abroad Plus

Studera vid University of the Sunshine Coast för en femstjärnig utbildning på ett fantastiskt campus. Personalen är vänlig och engagerad, och det finns många alternativ när det kommer till att välja utbildning. Du kommer kunna hitta kurser som uppfyller alla dina behov och önskemål.

University of the Sunshine Coast har byggt upp ett gott rykte genom åren och har kvalificerats som en av de bästa offentliga skolorna i Australien. På University of the Sunshine Coast erbjuder vi vårt Study Abroad Plus-program, som innehåller studierådgivning, hjälp med ansökan, finansiering och visum, samt STS-personal på plats. Det ingår till och med boende hela första terminen.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera vid University of the Sunshine Coast

När du studerar vid University of the Sunshine Coast kommer du upptäcka att ditt studentliv till stor del kretsar kring olika utomhusaktiviteter. Det varma klimatet skapar perfekta förutsättningar för att spendera mycket tid på stranden och i havet, men även om du föredrar att stanna på land så finns det massor att göra. Golf, vandring och cykling är bara några av sakerna som du kan fylla din tid med, eller kanske är det mer din stil att besöka olika marknader. Oavsett vad du föredrar så kommer du inte bli uttråkad!

Kängurus på Campus

Något av det mest unika med universitetet är att det ligger alldeles bredvid ett naturreservat, så när du studerar på University of the Sunshine Coast ska du inte bli förvånad (eller orolig) om du ser en känguru hoppa över campus.

Behörighetskrav

Ansökningar till USC bedöms av QTAC. För att vara behörig måste du vara minst 17 år och ha tagit studenten. Om engelska inte är ditt förstaspråk måste du uppfylla språkkraven för ditt valda program, och vad det är kan variera från kurs till kurs. Du måste även uppfylla eventuella behörighetskrav för det område som du vill studera.

Kurser vi erbjuder på University of the Sunshine Coast

När du studerar vid University of the Sunshine Coast blir du bortskämd med alla val! Här finns god service för alla studenter, och anläggningar i världsklass. Institutet har haft många nöjda studenter, och varje år får universitetet höga betyg.

Kom ihåg att STS Study Abroad Plus-paketet innehållet boende första termin, och en lokal STS-representant på plats.

Ditt boende på Sunshine Coast

I området Sippy Downs, med många studenter, ligger det lägenhetskomplex där du som student med STS Study Abroad kommer att bo under första terminen. Här bor du en kvart med bil eller buss från kuststaden Mooloolaba där du hittar några av östkustens bästa stränder.

Du bor i en möblerad lägenhet som du delar med tre andra studenter. Alla har varsitt enkelrum och eget badrum. Ni delar på lägenhetens vardagsrum och kök, och har gratis tvättmöjligheter. Lägenhetskomplexet har pool, basket- och tennisplan, gemensamma utrymmen med grillar, storbildsskärmar och biljardbord.

Utbildningsnivå

Det finns utbildningar inom flera områden, som undervisning, sport och business. Om du studerar vid University of the Sunshine Coast ligger världen framför dina fötter! Här finns utbildningar på grundnivå och på avancerad nivå, liksom diplom, Associate degrees, Honours degrees, Double degrees och utlandsstudieprogram.

Om du vill ha mer information om de olika utbildningsnivåerna vid University of the Sunshine Coast kan du kontakta teamet på STS. Vi hjälper dig att utforma din utbildning efter dina behov och önskemål så du kan starta din drömkarriär!

Detta ingår

 • Boende ingår första terminen
 • STS-personal på plats
 • Aktiviteter och välkomstmöte
 • Pre departure-möte
 • Studierådgivning
 • Skolavgift
 • Hjälp att söka visum
 • Hjälp att söka CSN
 • Tips och råd om stipendier
 • Introduktionsdagar på skolan
 • Betyg från skolan
 • STS-diplom

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
Höst 2019
Från 175 450 kr
1 termin
Höst 2019
104 450 kr

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten