Högre utbildning på college och universitet
TAFE Queensland, East Coast

Studera vid TAFE Queensland, East Coast

Study Abroad Plus

Studera vid TAFE Queensland, East Coast för att få fart på din karriär med deras yrkesförberedande diplom inom träning och fitness. På TAFE erbjuder vi vårt Study Abroad Plus-program, där du får studierådgivning, stöd och råd vid ansökan, finansiering och visum, samt STS-personal på plats på den nya destinationen, till och med boende hela första terminen. För mer information om TAFE och om hur vi kan hjälpa dig att nå din dröm, kontakta STS redan idag.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera vid TAFE Queensland, East Coast

När du studerar vid TAFE Queensland, East Coast kommer du vara i den vackra staden Mooloolaba, eller i Maroochydore för kurser som fokuserar på business. Vädret är milt och det finns långa sandstränder alldeles i närheten, så det kommer finnas massor av aktiviteter att sysselsätta dig med på din fritid. Om du trivs i vatten kommer du uppskatta all surfing, snorkling och dykning som du kan göra här! Om du hellre håller dig på land kan du ta en golfrunda eller åka till de lokala marknaderna och shoppa. Staten Queensland har mycket att erbjuda, från fantastiska landskap och trevlig lokalbefolkning, till massor av barer och restauranger som är värda ett besök.

Behörighetskrav

Behörighetskraven på TAFE varierar från kurs till kurs, och kan innehålla följande: förkunskap inom ämnet, en portfölj eller audition, hög nivå på dina engelskkunskaper eller kursspecifika behörighetskrav. Du ska ha tagit studenten för att läsa kurser och diplom.

Kurser vi erbjuder på TAFE Queensland, East Coast

TAFE står för “Technical and Further Education”, så de är specialiserade på yrkesförberedande utbildningar. Du har tillgång till bibliotek, studieanpassade områden på campus och engagerade lärare. Här är en lista över de diplomprogram vi erbjuder på TAFE:

Utbildningsnivå

TAFE Queensland erbjuder yrkesförberedande utbildningar i världsklass som skapar jobbmöjligheter efter examen, mycket tack vare deras samarbete med några av de mest etablerade universiteten i Australien. De erbjuder kurser för Associate degree’s och Diplomas, där du kan arbeta självständigt och utveckla din problemlösningsförmåga.

Om du väljer att studera vid TAFE Queensland, East Coast, kommer du bli helt kvalificerad att arbeta inom ditt valda yrke, eller så samlar du på dig de poäng du behöver för att påbörja din Bachelor’s degree. Kontakta STS idag för mer information och hjälp med att planera din framtid.

Detta ingår

 • Boende ingår första terminen
 • STS-personal på plats
 • Aktiviteter och välkomstmöte
 • Pre departure-möte
 • Studierådgivning
 • Skolavgift
 • Hjälp att söka visum
 • Hjälp att söka CSN
 • Tips och råd om stipendier
 • Introduktionsdagar på skolan
 • Betyg från skolan
 • STS-diplom

Priser

Längd
Period
Pris
1 termin
Höst 2019
81 450 kr
1 akademiskt år
Höst 2019
135 450 kr

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten