Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Sunshine Coast

Studera på Sunshine Coast

Om du väljer att studera på Sunshine Coast hamnar du i ett varmt, tropiskt paradis med fantastiska stränder alldeles i närheten. Runt omkring dig har du vackra omgivningar, med korallrev och små idylliska öar. Det finns också mängder med djur i området, inklusive koalor, delfiner och vackra fåglar.

Att studera på Sunshine Coast

Din skola och boende ligger på Sunshine Coast i delstaten Queensland i östra Australien. Som namnet antyder skiner solen nästan året runt på Sunshine Coast. Den vackra naturen och det varma klimatet gör att det är vanligt med olika typer av utomhusaktiviteter och sporter, du kan till exempel snorkla, surfa, dyka och paddla kajak på fritiden. Om du vill se något annat än vackra stränder kan du uppleva Australiens storstadsliv genom att åka till Brisbane som bara ligger en timme bort.

De fantastiska omgivningarna på Sunshine Coast gör detta till den perfekta platsen för att kombinera fritid med studier. På Sunshine Coast finns ett brett utbud av ämnen att studera, bland annat sport, kultur, ledarskap, musik och konst. Samtidigt finns det goda möjligheter att arbeta samtidigt som du studerar för att få en extra inkomst, särskilt under dina lov.

Att studera på college eller universitet

Sunshine Coast är ett riktigt studentparadis! Det är över 10 000 studenter från över 60 olika länder som kallar Sunshine Coast sitt hem. Det är inte bara internationella studenter som söker sig hit, även australienska studenter vill åt den livliga kulturen. Det ger dig chansen att umgås med lokalbefolkningen och få en inblick i den avslappade Aussie-livsstilen.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree på Sunshine Coast

Om du väljer att studera på Sunshine Coast kommer du kunna välja på flera olika utbildningsnivåer, däribland diplom, Associate och Honours Degrees samt Bachelor’s och Master’s Degrees. Om du är väldigt motiverad kan du till och med ta en dubbel examen! Kontakta STS idag så hjälper vi dig att hitta rätt program för dig på Sunshine Coast.