Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
RMIT University, Melbourne

Studera vid RMIT University

Studera vid RMIT University – ett av de högst rankade universiteten i världen. Universitetet är ledande inom teknik och design med flera campus i Melbourne, en stad som ständigt rankas som en av världens bästa att leva i. Om du är intresserad av högklassiga utbildningar och program inom något av dessa områden så är RMIT University skolan för dig.

Att studera vid RMIT University

På RMIT University ligger fokus på att ge dig en utbildning som tar dig utanför klassrummet. Som student får du en förstklassig utbildning och kunskaper som förbereder dig för arbetslivet och din kommande karriär. RMIT University är internationellt erkänt för sin forskning, och har ett nära samarbete med företag för att se till att du snabbt kommer igång med din karriär efter examen. Du ska framförallt studera vid RMIT University om du vill ha en utbildning inom innovation och design.

RMIT University grundades 1887, och har campus både i och utanför Australien. Universitet är väletablerat samtidigt som det har campus i framkant. Deras campus i Melbourne är stort, modernt och välutrustat, och du kommer träffa drivna och ambitiösa studenter från hela världen. RMIT University, Melbourne erbjuder dessutom ett fantastiskt studentliv för sina studenter även utanför campus.

Melbourne

Det finns ingen plats som Melbourne! Människorna, arkitekturen, kulturen, naturen och maten är vad som gör den här staden så fantastisk. Om du studerar vid RMIT University kommer du aldrig vara långt från fantastiska stränder och vacker natur. Du kan ägna dig åt vandring på sommaren och skidåkning på vintern. Om du älskar kultur så är detta staden för dig, eftersom Melbourne har stora konst- och filmfestivaler året runt som lockar massor av människor. En av världens största humorfestivaler äger dessutom rum här – Melbourne Comedy Festival. Staden har också en trendig matkultur med fantastiska kaféer och restauranger.

Kurser vi erbjuder på RMIT University

Om du studerar vid RMIT University hittar du ett brett utbud av kurser. De tre mest populära områdena att studera är Business, Engineering och Global Urban and Social Studies. Bland tyska och skandinaviska studenter är dessa ämnen de mest populära att utbilda sig inom:

  • Engineering/Computer Science
  • Urban Planning/Environment
  • Design/Fashion Design

Läs mer om utbildningar vid RMIT University

Utbildningsnivå

RMIT University erbjuder flera program för utlandsstudier, både för en termin och ett år, samt full akademisk examen på alla nivåer, allt från yrkesförberedande certifikat och Associate degrees till Bachelor’s degree, Master’s degree och PhDs.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.