Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Melbourne

Studera i Melbourne

Det finns många anledningar att studera i Melbourne och därmed göra denna vackra stad till sitt nya hem. Oavsett om du är ute efter nya upplevelser, en inspirerande utbildning eller en blandning av båda, så kommer du hitta det i Melbourne.

Omdömen

Att studera i Melbourne

Melbourne är huvudstaden i staten Victoria, och det är Australiens näst största stad med ungefär 4,4 miljoner invånare. I flera år i rad har denna vackra hamnstad blivit en av de bästa städerna i världen att bo i. Här blandas affärsdistrikten med bohemiska kvarter och gröna parker. Melbourne kallas ofta för Australiens kulturhuvudstad, och staden har blivit utsedd till världens bästa studentstad. Här hittar du världsledande utbildningar, forskning, kultur, turism och sport, allt i samma stad!

Upplev Melbourne

Melbourne är en mycket mångkulturell stad och här träffar du människor från hela världen. Denna mångkulturalism avspeglar sig i stadens mat, musikscen och i de shower du kan se. Oavsett var du befinner dig så kommer du känna dig hemma i Melbourne.

Vädret i Melbourne är milt och behagligt, och du kan hitta olika festligheter året runt. Det finns massor av muséer, teatrar och konstutställningar. Kaféerna är också värda att nämna eftersom det är en stor del av Melbournes kultur.

Att studera på college eller universitet

När du studerar i Melbourne får du möjlighet att uppleva några av landets bästa utbildningar. Många av universiteten i Melbourne rankas högre än de bästa skolorna i länder som Tyskland och Japan. Det är inte konstigt att Melbourne är en av de mest populära städerna för studenter runt om i världen.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Melbourne

Om du bestämmer dig för att studera i Melbourne behöver du fundera på hur länge du vill studera. Kvaliteten på utbildningen är den samma, men du väljer själv vilken utbildningsgrad du vill ha. Du kan studera en Associate, en Bachelor’s eller en Master’s Degree, eller så kan du välja att bara studera utomlands under en termin eller ett år. Du väljer själv!

Några av Australiens bästa college och universitet finns i Melbourne. Du hittar några av världens bästa utbildningar för kost och humaniora, medicin, ingenjörskonst och teknik, och praktiskt taget alla kurser du kan tänka dig. Oavsett vad du vill studera så kommer du hitta det på någon av stadens kända skolor. Prata med våra studierådgivare och låt oss hjälpa dig att hitta det bästa alternativet i Melbourne för just dig. Studera i Melbourne och ta reda på vad det är alla pratar om!