Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Southern Cross University, Lismore

Studera vid Southern Cross University, Lismore 

Om du är intresserad av att studera miljövetenskap eller musik föreslår vi att du ska studera på Southern Cross University, Lismore. Universitet ligger mitt i regnskogen vilket är den ultimata platsen om du vill studera något av dessa ämnen. I Lismore får du en perfekt balans mellan livet i och utanför skolan, där du är omgiven av fantastisk natur. Det är svårt att hitta en mer genuin upplevelse av Australien.

Att studera vid Southern Cross University, Lismore

Southern Cross University är en skola som vill vägleda sina studenter genom sin universitetstid, och erbjuder alltid fullt stöd och support till sina studenter. Universitetet är döpt efter ett stjärntecken som resenärer använde för vägledning under sina resor. På samma sätt har universitetet byggt upp ett omfattande stödsystem för alla studenter. Det innebär att du alltid kommer ha någon prata med och som alltid kan svara på dina frågor. Universitet blev utsett att ha bäst “Internatioanl Student Supoort” i International Student Barometer Survey tre år i rad.


Lismore Campus

Southern Cross University har flera campus i östra Australien, och det akademiska fokus som campus Lismore har, speglas verkligen i dess omgivningar. Här ligger stort fokus på miljövetenskap och forskning, och de har moderna och välutrustade laboratorer. Även musik är ett populärt ämne här, och om du väljer att studera i Lismore har du tillgång till en innovativ musikbyggnad med modern inspelningsutrustning för både akustiska och digitala projekt. Du som gillar djur kommer också uppskatta koalasjukhuset som ligger på campus.

Om du tycker om att vara ute i naturen har du kommit till rätt ställe. På fritiden kan du besöka vulkaner, vackra sjöar, fantastiska vattenfall och den mystiska regnskogen. Universitetet ligger också nära Wollumbin National Park, ett världsarv från tiden då Australien var täckt av regnskog. Om du har som mål att bli en framstående forskare eller miljövetare kommer det vara en fantastisk upplevelse att bo här!

Kurser vi erbjuder på Southern Cross University, Lismore

På Southern Cross University, Lismore kan du välja mellan ett brett utbud kurser på grundnivå och avancerad nivå. Universitetet erbjuder kurser inom flera områden, bland annat:

  • Creative Arts
  • Environment
  • Business
  • Law and Justice
  • Science and Engineering
  • Information Technology
  • Tourism and Hospitality
  • Humanities and Social Sciences

Kontakta STS idag, så hjälper vi dig att sätta ihop en plan som tillgodoser alla dina behov och önskemål när det kommer till ditt val av utbildning.

Läs mer om utbildningar på Southern Cross University

Utbildningsnivå

Om du studerar vid Southern Cross University, Lismore, kan du välja mellan mängder av program. Om du är ute efter kortare utbildningar kan ett Diploma eller Associate Degree passa dig bäst. Du kan även välja att studera Bachelor’s degrees, Honour’s Degrees, Master’s Degrees och PhD-program. Du kommer verkligen njuta av naturen och livet på campus när du studerar på Southern Cross University, Lismore samtidigt som du får en prestigefull examen.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.