Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Lismore

Studera i Lismore

I Lismore får du en äkta australiensk upplevelse, bra utbildningsmöjligheter och fantastiska omgivningar. Studenterna reser hit från hela världen, och staden är känd för att vara mångkulturell. Du kommer kunna träffa vänner från hela världen, lära dig om andra kulturer och kanske till och med lära dig ett nytt språk. Förutom möjligheterna för ett rikt socialt liv får du även njuta av den vackra naturen, med vulkaner, skogar, vattenfall och sjöar. Miljön här är som ingen annan!

Omdömen

Att studera i Lismore

Lismore är en stad i nordöstra New South Wales. Området runt Lismore är känt för sin fantastiska natur med vackra vattenfall, utkiksplatser och stora nationalparker. Många unga människor bosätter sig i staden, och här njuter alla av en trevlig och avslappnad livsstil.

När du studerar i Lismore måste du utforska omgivningen! Du kan vandra, cykla eller en ta en biltur för att se alla fina platser runt omkring. Få platser i landet erbjuder lika storslagen natur som Lismore. Området sammankopplar flera av Australiens främsta sevärdheter, och Wollumbin National Park är en av de best besökta platserna i området.

Att studera på college eller universitet

I Lismore finns det ett antal campus runt om i staden, alla med sina egna specialområden. Skolorna har blivit framröstade att ha det högsta studentstödet tre år i rad. Om du väljer att studera i Lismore väljer du bland alla de högkvalitativa kurser som erbjuds, med ämnen som business, vetenskap och konst. Du kommer hitta alla kurser du hade kunnat önska dig!

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Lismore

Om du studerar här har till tillgång till en mängd olika kurser som uppnår internationell standard. Praktikplatser finns tillgängliga för att ge dig bästa möjligheten starten på din karriär. STS strävar efter att ge dig all den information du behöver för att du ska göra rätt val när du planerar dina studier i Lismore. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans skapa de perfekta förutsättningarna för dina utlandsstudier!