Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Southern Cross University, Gold Coast

Studera vid Southern Cross University, Gold Coast

Studera vid Southern Cross University, Gold Coast om du vill ta del av Australiens surfkultur samtidigt som du får en prestigefylld examen, du behöver inte offra din aktiva livsstil och kärlek till naturen bara för att du studerar på universitet. Universitetets campus på Gold Coast ligger bara 400 meter från stranden, och dess högklassiga program och moderna campus är gjorda för ambitiösa och engagerade studenter.

Att studera vid Southern Cross University, Gold Coast

Southern Cross University är ett universitet som vill vägleda sina studenter genom hela universitetstiden och erbjuder alltid fullt stöd och support till sina studenter. Universitetet är döpt efter ett stjärntecken som resenärer använde för vägledning under sina resor. På samma sätt har universitetet byggt upp ett omfattande stödsystem för alla studenter vilket innebär att du alltid kommer ha någon prata med och som alltid kan svara på dina frågor. Universitet blev utsett att ha bäst “International Student Support” i International Student Barometer Survey tre år i rad.

Internationella studenter

Om du väljer att studera på Southern Cross University, Gold Coast kan du alltid vända dig till International Office för hjälp, och för att se till att din tid utomlands blir allt det du önskat. Universitet blev framröstat att ha den bästa “International Student Support” tre år i rad i The International Student Barometer Survey. De bryr sig om verkligen om varje student och kommer se till att du får all den support du behöver.

Fritid

Även om du inte tycker om att surfa kommer du definitivt uppskatta den avslappnade stämningen på Gold Coast. Du kan hänga på stranden, testa olika vattensporter och du får inte missa att dyka när du är i den här delen av världen. Om du är den mer äventyrliga typen kan du även testa en guidad tur med vattenskoter eller åka på valsafari. Du kommer upptäcka att det alltid finns något spännande att göra på fritiden, och du kommer få massor av möjligheter att checka av din bucket list när du är här.

Vi föreslår att du åker till SkyPoint Observation Deck som är ett av de största landmärkena här, med fantastisk utsikt över hela staden. Om du gillar konst rekommenderar vi även att du besöker Arts Centre Gold Coast och Gold Coast City Gallery.

Kurser vi erbjuder på Southern Cross University, Gold Coast

Om du studerar på Southern Cross University, Gold Coast, kan du välja mellan ett stort utbud av kurser. På både grundnivå och nivå erbjuds bland annat dessa kurser:

  • Business
  • Science and Engineering
  • Indigenous Knowledge
  • Information Technology
  • Tourism and Hospitality

De mest populära programmen är Sports and Exercise Science, Business and Tourism och Bachelor of Contemporary Music.

Läs mer om utbildningar på Southern Cross University

Utbildningsnivå

På Southern Cross University, Gold Coast kan du välja mellan olika nivåer på din utbildning. Du kan välja bland Diplomas, Associate Degrees, Bachelor’s Dergees, Honours Degrees, Master’s Degrees och PhD. Din utbildning vid Southern Cross University, Gold Coast kommer öppna många dörrar för dig i framtiden.

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.