Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Gold Coast

Studera på Gold Coast

Att studera på Gold Coast är ett sätt att utforska den dynamiska atmosfären i Australiens surfmekka samtidigt som du får en bra utbildning. Inte bara kommer du uppfylla din dröm om att studera utomlands, du kommer också lära dig surfa och njuta av solskenet, eller testa andra vattensporter som dykning, vattenskoter eller paddleboarding. Naturen är en framträdande del i Queensland, så när du är redo att ta en paus i dina studier kan du åka på valsafari eller ta dig ut till revet för otrolig snorkling. Gold Coast blir ditt personliga paradis om du väljer att studera här.

Omdömen

Att studera på Gold Coast

Gold Coast ligger på Australiens östkust, i Queensland, och är en av Australiens främsta turistmål. Det är den sjätte största staden i landet med 500 000 invånare, och regionen växer hela tiden. Sandstränderna sträcker sig längs kusten i över 70 kilometer, här finns några av Australiens mest populära surfplatser, bland annat Surfers Paradise.


Stora områden kring Gold Coast är täckta av frodig regnskog och skogar med mangrove och eukalyptus. Många vandringsleder går genom dessa grönområden, där du kan uppleva fantastiska utsikter.


I genomsnitt har Gold Coast 245 soldagar per år. Eftersom du bor på södra halvklotet kommer du ha sommar i januari och vinter i juli. Sommaren är varm och ganska fuktig, men det är varma temperaturer under alla årstider, så packa badkläder även för vintern!

Att studera på college eller universitet

Om du beslutar dig för att studera på Gold Coast har du ett stort urval av kurser att välja bland. Det finns utbildningar inom allt, från sport, till konst och musik till business och turism. De universitet som vi samarbetar med har dessutom en nära koppling till lokala arbetsgivare och erbjuder en bra språngbräda för att börja arbeta inom din bransch efter examen. Trots att universitet är nytt är det väldigt progressivt och har verkligen gjort ett namn för sig inom Australiens utbildningssektor.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Gold Coast

Oavsett vilken karriär du siktar på, så kommer du hitta en utbildning som passar dina behov. Du kan välja på Bachelor’s och Master’s Degree, men även Associate Degree. Om du vill studera på Gold Coast har du fantastiska förutsättningar för att hitta den utbildning som passar dig perfekt. Här på STS strävar vi efter att hjälpa dig med alla dina val och ge dig rådgivning för att hitta de bästa kurserna och universitet för dig.