Högre utbildning på college och universitet
Fantastiska äventyr väntar!
TAFE Queensland, Brisbane

Studera vid TAFE Queensland, Brisbane

TAFE Queensland, Brisbane erbjuder praktiska och yrkesförberedande utbildningar, där du förbättrar dina färdigheter i moderna anläggningar. Oavsett var i branschen du vill arbeta så kan du vara säker på att du hittar någonting som passar dig.

Att studera på TAFE Queensland

Brisbane är Australiens tredje största stad. Den ligger på Queenslands östkust och har ett milt klimat med mycket sol. Om du studerar på TAFE Queensland, Brisbane kommer du befinna dig i en stad där det finns mängder av aktiviteter. TAFE campus ligger på gångavstånd från South Bank Parklands, där du kan njuta av lugn och ro bland frodig grönska. I South Banks-området finns museer, konstgallerier och andra nöjen. Du kan besöka musikfestivaler och olika föreställningar året runt, och du får absolut inte missa den häftiga gatukonsten när du är här!

Att aktivera dig fysiskt är ett bra sätt att bli av med spänningar efter en skoldag, och i området runt Brisbane finns det många möjligheter att vara aktiv i naturen. Om du vill utforska ännu mer rekommenderar vi en utflykt till Surfers Paradise eller en helg i vackra Byron Bay där du kan spana efter delfiner. Du kan också ta dig upp till Daintree Rainforest, där du kan uppleva Australiens tropiska natur.

Kurser vi erbjuder på TAFE Queensland

Vi erbjuder flera ämnen som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden. Nedan finns en lista över de diplomprogram som erbjuds på TAFE Queensland, Brisbane.

Majoriteten av våra kurser tar dig utanför klassrummet och ut i den verkliga världen – du kommer få åka på utflykter där du får använda dina nya kunskaper på riktigt.

Utbildningsnivå

Med sina samarbeten med några av de bästa universiteten i Australien, erbjuder TAFE Queensland, Brisbane den allra bästa utbildningen för dig, med praktisk träning, utrustning i världsklass och den allra senaste tekniken. Du får också möjlighet att lära känna dina lärare och klasskamrater i en nära miljö tack vare de små klasserna och möjligheterna till workshops.

Kontakta STS idag om du vill studera vid TAFE Queensland, Brisbane. Vårt team är redo att hjälpa dig och ge dig råd och vägledning så vi tillsammans kan hitta det bästa paketet för dig.

Priser

Boka rådgivning

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.