Högre utbildning på college och universitet
TAFE Queensland, Brisbane

Studera vid TAFE Queensland, Brisbane

Study Abroad Plus

TAFE Queensland, Brisbane erbjuder praktiska och yrkesförberedande utbildningar, där du förbättrar dina färdigheter i moderna anläggningar. Oavsett var i branschen du vill arbeta så kan du vara säker på att du hittar någonting som passar dig. På TAFE erbjuder vi vårt Study Abroad Plus-program, ett komplett paket där du får studierådgivning, hjälp med ansökan, finansiering och visum, samt support av STS-personal på plats, boende ingår till och med hela första terminen.

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Att studera på TAFE Queensland

Brisbane är Australiens tredje största stad. Den ligger på Queenslands östkust och har ett milt klimat med mycket sol. Om du studerar på TAFE Queensland, Brisbane kommer du befinna dig i en stad där det finns mängder av aktiviteter. TAFE campus ligger på gångavstånd från South Bank Parklands, där du kan njuta av lugn och ro bland frodig grönska. I South Banks-området finns museer, konstgallerier och andra nöjen. Du kan besöka musikfestivaler och olika föreställningar året runt, och du får absolut inte missa den häftiga gatukonsten när du är här!

Att aktivera dig fysiskt är ett bra sätt att bli av med spänningar efter en skoldag, och i området runt Brisbane finns det många möjligheter att vara aktiv i naturen. Om du vill utforska ännu mer rekommenderar vi en utflykt till Surfers Paradise eller en helg i vackra Byron Bay där du kan spana efter delfiner. Du kan också ta dig upp till Daintree Rainforest, där du kan uppleva Australiens tropiska natur.

Kurser vi erbjuder på TAFE Queensland

Vi erbjuder flera ämnen som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden. Nedan finns en lista över de diplomprogram som erbjuds på TAFE Queensland, Brisbane. Kom ihåg att boende är inkluderat den första terminen i vårt Study Abroad Plus-paket, och även en STS-representant på plats.

Majoriteten av våra kurser tar dig utanför klassrummet och ut i den verkliga världen – du kommer få åka på utflykter där du får använda dina nya kunskaper på riktigt.

Boende

När du studerar med oss på TAFE Queensland Brisbane ingår boende under din första termin. Du bor i ett lägenhetskomplex i området Mt. Gravatt. Du har nära till kaféer, shopping och kollektivtrafik. Här finns pool, träningsmöjligheter och allmänna ytor som får användas gratis av alla boende.

Du bor i ett eget rum i en lägenhet som delas av tre studenter. Lägenheten är möblerad och ditt rum har eget badrum. Ni har även tillgång till wifi och bra tvättmöjligheter. Runt omkring ligger vacker natur med bra vandringsleder och från områdets högsta punkt har du en fantastisk utsikt över hela Brisbane. Från Mt Gravatt till South Bank tar det ca 20 minuter med buss.

Utbildningsnivå

Med sina samarbeten med några av de bästa universiteten i Australien, erbjuder TAFE Queensland, Brisbane den allra bästa utbildningen för dig, med praktisk träning, utrustning i världsklass och den allra senaste tekniken. Du får också möjlighet att lära känna dina lärare och klasskamrater i en nära miljö tack vare de små klasserna och möjligheterna till workshops.

Kontakta STS idag om du vill studera vid TAFE Queensland, Brisbane. Vårt team är redo att hjälpa dig och ge dig råd och vägledning så vi tillsammans kan hitta det bästa paketet för dig.

Detta ingår


 • Boende ingår första terminen
 • STS-personal på plats
 • Aktiviteter och välkomstmöte
 • Pre departure-möte
 • Studierådgivning
 • Skolavgift
 • Hjälp att söka visum
 • Hjälp att söka CSN
 • Tips och råd om stipendier
 • Introduktionsdagar på skolan
 • Betyg från skolan
 • STS-diplom

Priser

Längd
Period
Pris
1 akademiskt år
Höst 2019
137 450 kr

Ansök

Vi kommer att hjälpa dig komma iväg utomlands och påbörja din drömutbildning. Efter att din ansökan är inskickad kontaktar vår erfarna personal dig för att besvara alla frågor du har kring studierna, CSN, studentlivet, kurserna och mycket mer!

Vi ser fram emot att hjälpa dig – vi kontaktar dig inom kort!

Självklart är ansökan icke-bindande.

Om dig/studenten