Högre utbildning på college och universitet
Fantastiska äventyr väntar!
Brisbane

Studera i Brisbane

Brisbane är ett utmärkt val för dina utlandsstudier, och många av de skolor som finns i staden gör dig helt redo för arbetslivet och med allt vad det innebär. Tusentals internationella studenter väljer varje år att studera i Brisbane, och det är troligtvis för att stadens college och universitet håller världsklass och erbjuder ett stort utbud av kurser och program på alla nivåer. Eftersom det är en av de snabbast växande städerna i landet är utbudet stort inom nästan vilken sektor som helst.

Att studera i Brisbane

Brisbane är Australiens tredje största stad och huvudstad i Queensland. Kusten ligger bara en kort bilfärd bort, där många populära turistmål finns, som Sunshine Coast, Gold Coast, Byron Bay och Surfers Paradise. I Brisbane får du det bästa av två världar – storstäder och närheten till fantastiska stränder på helgerna!

Klimatet i Brisbane är tropiskt och milt under hela året. Även på vintern kan du se fram emot soliga dagar med klarblå himmel. Det underbara vädret lockar turister året runt, och allt fler av Australiens invånare får upp ögonen denna fantastiska stad.

Som en internationell student har du många skäl till att vilja kalla denna stad för ditt nya hem. Levnadskostnaderna i Brisbane är relativt låga jämfört med andra australienska städer, och staden badar i solsken två tredjedelar av året. I Brisbane kan många dessutom bocka av saker från sina bucket lists. Du kan spendera din fritid vid det stora barriärrevet eller Daintree Rainforest, och om du känner dig modig kan du besöka någon av alla nöjesparker som finns i området.

Att studera på college eller universitet

Om du väljer att studera i Brisbane, har du ett brett utbud av ämnen att välja bland, som teknik, business och språk. Här finns allt du kan tänka dig studera! Och självklart finns vi på STS här för att hjälpa dig att planera den optimala studietiden för just dig.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Brisbane

Här finns anläggningar i världsklass bara ett kort avstånd från varandra och från staden, och med ett stort utbud av kurser och program som du kan välja bland. Kurserna varierar i längd vilket gör att du kan skräddarsy din utbildning så den passar dina behov, något som vi på STS hjälper dig med och ser till att du får ut det du vill av dina studier.