Högre utbildning på college och universitet
Empowering young people since 1958
Australien

Studera i Australien

Om du vill studera i Australien finns vi här för att hjälpa dig. Australien erbjuder studenterna en perfekt blandning av studier och nöjen, oavsett var i landet du är. Friluftslivet i Australien kombinerat med högkvalitativa college och universitet gör att dina studier här känns som en enda lång semester. Att surfa året runt och besöka orörda stränder och regnskogar är bara några av de fascinerande aktiviteter som väntar i detta fantastiska land.

Omdömen

Att studera i Australien

Med fullt fokus på studenter som vill studera utomlands erbjuder STS en mängd av information om tillgängliga skolor och kurser, samt om livet i Australien. Du får ett paket som är anpassat efter dina behov, och med vår hjälp kan din dröm om att studera utomlands bli verklighet.

Australiens fantastiska klimat, idylliska stränder och avslappnade livsstil lockar både turister och studenter från hela världen. Australiens kust har över 10 000 stränder, fler än något annat land på jorden. En stor del av befolkningen bor nära kusten, så det är lätt att förstå att olika vattensporter är en stor del av många människors livsstil. Som student i Australien kan du bli en del av denna kultur, till exempel genom att surfa, dyka eller segla. I de större städerna finns storstadspulsen och en livfull kultur. Australiens konst och kultur påverkas av landets brittiska arv, men har inslag av den inhemska befolkningen, aboriginerna och blandningen av invandrare från hela världen (25% av befolkningen föddes utanför Australien).

Vi på STS samarbetar med noggrant utvalda college och universitet i Australien på några av landets vackraste platser. Du kan bland annat välja att studera i större städer som Sydney, Melbourne eller Brisbane, längs de majestätiska ständerna på Gold Coast eller Sunshine Coast, eller bland den vackers frodiga regnskogen runt Lismore.

Alla områden har sina egna fördelar, aktiviteter och kurser. Med oss får du en övergripande förståelse för vad du kan förvänta dig, vilket ger dig den bästa utgångspunkten för att hitta det perfekta alternativet för dig.

Att studera på college eller universitet

När du studerar i Australien får du en mängd valmöjligheter, och det är viktigt att du väljer det som känns bäst för just dig. På olika plaster erbjuds olika aktiviteter som du kan göra på din fritid, och det är bra att tänka på när det är dags att välja var du vill studera. Du bör också tänka på hur länge du vill studera och vilka ämnen du är intresserad av när det är dags att välja universitet. Med detta i åtanke bör du också titta på specifika skolor inom det ämne du vill läsa, eftersom vissa skolor har bättre rykte inom vissa områden. Det finns mängder av alternativ runtom i landet, så det kommer inte ta lång tid innan du hittar den perfekta skolan för just dig.

New South Wales, Queensland och South Australia

Tre stater sticker i synnerhet ut när det gäller att studera i Australien: New South Wales, Queensland och South Australia. Dessa stater har sina egna unika egenskaper som gör dem perfekta för studenters olika behov. New South Wales, som ligger i den östra delen av Australien, erbjuder fantastiska stränder och imponerande naturområden, för att inte nämna Sydney, landets största och mest spännande stad. Dessutom går det att åka skidor under vintermånaderna. Queensland ligger längre norrut och är mer känt som Sunshine State på grund av sina gyllene stränder, många öar och frodiga regnskogar. Att dyka i Stora Barriärrevet kan vara en vanlig helgaktivitet om du bor här. South Australia är känt för sin festivalscen och är även den perfekta platsen för att se Australiens unika djurliv. Sanningen är, vart du än åker kommer du få möjlighet att njuta av landets skönhet samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Studera en Bachelor's eller Master's Degree i Australien

Genom att samarbeta med college och universitet i fyra stater i Australien kan vi erbjuda den perfekta studieupplevelsen för alla, oavsett vad du har för bakgrund och mål. Genom ett brett utbud och massor av alternativ kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta utbildningen för dig. Vi ser till att du har förutsättningarna för att få de bästa möjliga resultaten från dina studier.

STS har lång erfarenhet av att hjälpa internationella studenter att resa utomlands och erbjuder en flera olika utbildningsalternativ, från gymnasiet ända upp till universitetet. Vi arbetar för att du ska få ut det mesta av dina studier. Om du väljer att studera i Australien får du chansen att utforska en ny kultur och kanske lära dig ett nytt språk samtidigt som du får en förstklassig utbildning. Låt oss hjälpa dig att ta det första steget så att du kan uppnå dina mål!