Högre utbildning på college och universitet

USA

Tina Marie Eliassen

Business, Santa Barbara

På SBCC insåg jag hur kul det var att läsa ekonomi. Här har man kontinuerlig uppföljning med lärarna och en bra möjlighet att få personlig undervisning, något som hjälpte mig mycket. Jag har förut undvikit att läsa kurser i ekonomi, matematik och liknande, men på SBCC insåg jag hur kul det kan vara och gick ut med fina betyg. Det sociala livet i vackra Santa Barbara har gett mig minnen och vänner för livet, som gjorde detta till ett år jag aldrig kommer att glömma. Det känns fortfarande som mitt andra hem och jag saknar det varje dag.

Elisabeth Garden Danielsen

Full Degree, Santa Barbara

Att vara student på Antioch University Santa Barbara är den bästa studieupplevelsen jag har haft. Skolans undervisningsmetod går ut på att vi alla är varandras lärare. Jag har aldrig lärt mig så mycket på så kort tid och har aldrig ångrat mitt val av universitet. Jag valde att ta en Bachelor’s Degree i Communication & Media.

Emma Lindell

Teater, Santa Barbara

Att åka med STS Study Abroad till Santa Barbara var det lättaste och svåraste val jag någonsin gjort. Jag kommer fortfarande ihåg brevet jag fick från IBS att jag blivit antagen till teaterprogrammet på SBCC. Jag skrek och grät av lycka då detta varit min dröm så länge. Sedan sökte jag till SBCC:s cheerleadinglag Vaqueros, och lyckades bli den första STS-studenten som någonsin kommit med! Detta är något jag är extremt stolt över. Jag kommer aldrig glömma första gången jag stod på fotbollsplanen med min SBCC-uniform och mina rödsvarta pompoms. Där och då hade jag äntligen börjat leva den – The American Dream!

Victoria Dering

Business, Santa Barbara

För mig var beslutet att åka till Santa Barbara det bästa jag gjort. Efter mitt år med STS har jag blivit en mer framåt person, som vågar ta mer initiativ själv. Jag har också lärt mig mycket om mig själv och utvecklats enormt som person. Det var en så oerhört lärorikt och en otroligt rolig tid i mitt liv. Jag träffade spännande personer från alla världsdelar och jag har fortfarande kvar kontakten med många av mina utländska kompisar. Jag rekommenderar alla att åka!