Högre utbildning på college och universitet

Australien

Lisa Skogfeldt

International Business, Sunshine Coast

Innan avfärd till Australien var jag lite nervös, men väl på plats försvann oron snabbt. Jag möttes av trevliga STS-representanter, hjälpsamma lärare och ett universitet väl anpassat för internationella studenter. Jag blev genast förälskad i den australiensiska kulturen, har fått vänner för livet och riktigt bra engelskakunskaper. Jag valde att stanna och studera i Australien. Efter ytterligare två år på USC tog jag en kandidatexamen. Jag är otroligt glad för att jag fick kontakt med STS och valde att studera på Sunshine Coast.

Alexander Kumlin

Fitness, Sunshine Coast

Tiden i Australien har gjort mig redo att förverkliga mina drömmar! Efter ett år ser jag tillbaka på tiden som gått och inser vilken fantastisk resa det har varit. Långt bort ifrån de svenska normerna blev min tid i Australien en upplevelse om disciplin, kunskap, självkännedom och bäst av allt utvecklandet av min brinnande passion för träning och hälsa. Mina ambitioner har på så vis blivit större än någonsin och jag är mer än redo att fortsätta förverkliga mina drömmar!

Emil Jonsson

Graphic Design, Brisbane

Jag ser i dag att min utbildning från Martin i Brisbane har varit till väldigt stor nytta i min karriär. Numera jobbar jag som Art Director på den digitala kommunikationsbyrån Ottoboni i Göteborg.