Högre utbildning på college och universitet

USA

Ida Eriksson

Santa Barbara, USA

Mitt namn är Ida Eriksson och jag är 19 år gammal. Jag bor just nu i Santa Barbara i Kalifornien och studerar Business på Santa Barbara City College. På min blogg så kommer ni få läsa om allt som händer här i USA och mina tankar kring att plugga utomlands men även om min personliga utveckling, mode, fester och allt därtill som jag intresseras av.

Läs Idas blogg

Amanda Pettersson

Santa Barbara, USA

Hej! Amanda heter jag, är 21 år gammal och lever livet i the Golden State. Jag kommer från Eskilstuna och älskar att utforska världen. Just nu bor och studerar jag film & tv produktion på SBCC i Santa Barbara, Kalifornien. Har tidigare bott som utbytesstudent i Michigan, 2014-2015. Life’s an adventure, välkommen att följa med på mina äventyr!

Läs Amandas blogg

Beatrice Lundin

Santa Barbara, USA

Mitt namn är Beatrice och är 24 år, i höst flyttar jag till Santa Barbara för att studera teater - något jag drömt om i flera år och som nu äntligen blir av. På min blogg kommer jag att dela med mig av hur det är att studera och bo i Kalifornien men även om alla upplevelser och äventyr på plats.

Läs Beatrice blogg

Filippa Kjellberg

Santa Barbara, USA

Mitt namn är Filippa, jag är 19 år gammal och har precis lämnat tryggheten i Sverige för att plugga i soliga Santa Barbara under ett år. Målet med mina studier här är att ta en certifikat i marknadsföring då det är något jag verkligen tycker är spännande. Att flytta till Santa Barbra var det läskigaste jag gjort men samtidigt också det bästa jag har gjort. Följ gärna med mig på min blogg som jag uppdaterar så ofta som möjligt om collegelivet och allt runt omkring i Santa Barbara!

Läs Filippas blogg

Lina Åslund

Utah, USA

"You only regret the things you didn't do". Med det citat i tanken packade jag min resväska och flyttade tvärs över Atlanten för att börja plugga på college i USA, Utah, Ephraim. Mitt namn är Lina, jag är 20 år, har galet mycket energi, är positiv och orädd. I min blogg får du följa med mig i mitt collegeliv, alla mina äventyr och även tankar om att leva ett värdefullt liv. Enjoy!

Läs Linas blogg

Lisa Bakkland

Santa Barbara, USA

Hej! Mitt namn är Lisa och jag är 20 år gammal. För tillfället bor jag i Santa Barbara i Kalifornien och studerar marknadsföring på SBCC. Här får ni följa med på mitt äventyr! Hav, stränder, palmer och fantastiska människor, vad annat kan man be om?

Läs Lisas blogg

Sofia Bäckström

Santa Barbara, USA

Hej! Mitt namn är Sofia och jag är en småstadstjej som nu till hösten komma lämna min trygga bubbla i Sverige och flytta till Santa Barbara. På min blogg kommer ni få läsa om mode, träning och alla mina äventyr, men självklart också om hur det är att plugga till fastighetsmäklare, mitt liv i soliga Kalifornien helt enkelt!

Läs Sofias blogg