Högre utbildning på college och universitet

Träffa oss

Boka en kostnadsfri studierådgivning med en av våra studierådgivare för att hitta den perfekta utbildningen och destinationen för dig. Du kan också träffa oss på ett utav våra informationsmöten i städer runt om i Sverige. Om du inte har möjlighet att närvara på en av våra fysiska träffar går det lika bra att träffa oss på våra möten online. Läs mer om våra studierådgivningar och inspirationsträffar längre ner på denna sidan.

Hittar du ingen tid som passar, eller vill du hellre boka ett personligt möte?
Inga problem, hör av dig till oss! Här hittar du våra kontaktuppgifter och under våra öppettider kan du även chatta med oss via ikonen nere till höger.

Studierådgivning

Boka en kostnadsfri studierådgivning med en av våra coacher för att hitta den perfekta utbildningen och destinationen för dig. Du kan också träffa oss på ett utav våra informationsmöten i städer runt om i Sverige. Om du inte har möjlighet att närvara på en av våra fysiska träffar går det lika bra att träffa oss på våra möten online. Du är också varmt välkommen att ringa eller chatta med oss!

Vill du att en av våra tidigare studenter eller en av våra studievägledare kommer till din gymnasieklass och berättar mer om studier utomlands? Kontakta oss!

Inspirationsträffar

Anmäl dig till en av våra kostnadsfria träffar i en stad nära dig eller online. Vi bjuder på fika och alla som deltar får ett exklusivt erbjudande!

Vår erfarna personal, som själva har studerat utomlands, ger dig all information du behöver om utlandsstudier. Vi träffas i cirka en timme och du får möjlighet att ställa alla dina frågor. Ta gärna med dig dina vänner eller föräldrar!

Om du inte har möjlighet att närvara på en av våra fysiska träffar går det lika bra att träffa oss på våra möten online. Även här får du möjlighet att ställa frågor till oss och ta del av användbar information!