Högre utbildning på college och universitet

Vi sänker ribban för Hawaii!

Thu Apr 06 2017

Att plugga på Hawaii låter säkert som en avlägsen dröm för många. Hawaii ligger långt bort, är lyxigt och en paradisö utan dess like! Det kanske är ett ställe man tänker att man eventuellt ska åka på bröllopsresa till, eller på semester i framtiden ”när man är rik” någon gång. Känns det igen? Att Hawaii stannar vid en dröm, en vision, och att man har siktet inställt på annat, mer ”realistiskt”.

Otroligt tråkigt tycker vi, och inte minst helt onödigt. Vårt samarbete med Hawaii Pacific University i Honolulu sänker ribban för ett liv på Hawaii rejält. Här studerar du som på vilken annan skola som helst och kan finansiera dina studier med hjälp av CSN precis som vid svenska universitet. Dessutom ingår ditt boende! Hawaii är inte alls lika avlägset som man kan tro utan fullt möjligt, även för oss här i Norden. Lämna den grå vardagen och uppgradera ditt liv rejält med studier på underbara Honolulu.

Läs mer om Hawaii Pacific University, se vår film om skolan och kontakta oss gärna om du vill veta mer om möjligheterna till studier på Hawaii.