Högre utbildning på college och universitet

Tar du studenten och vet fortfarande inte vad du ska göra i höst?

Fri Apr 28 2017

Känslorna kring att ta studenten är ofta blandade. Å ena sidan är man lycklig och känner att ”äntligen börjar livet”, för att sedan slås av tankar som ”och nu, då?” samtidigt som pulsen höjs en aning. Inte hjälper det att personer i ens omgivning ständigt ställer precis samma fråga till en. Vare sig det är mamma, pappa, mormor, kusiner, kompisar, lärare, återkommer frågeställningen: ”vad ska du göra sen, då?” – precis som om man inte hade fullt upp med att klura ut det själv.

Valen på vad man kan göra är många. Att åka utomlands är en dröm för många som slutat gymnasiet, men att flytta utomlands kan samtidigt kännas lite läskigt. Hur gör jag? Vart vänder jag mig? Ska jag plugga? Jobba? Båda och, kanske?

Vi på STS hjälper unga människor att få en riktig kickstart på det nya, självständiga, gymnasiefria livet. Att studera utomlands under ett år är en perfekt start på vuxenlivet och passar dig som vill uppleva ett äventyr, men samtidigt få värdefull akademisk kunskap på köpet. Du utvecklas massvis som person, samtidigt som du blir flytande i engelska och får djupare kunskap inom det ämnesområde du valt att studera. Det är dessutom ett tryggt och säkert sätt att flytta utomlands på, och vi finns alltid ett telefonsamtal bort.

Kolla in ansökningsdatumen för våra skolor som fortfarande accepterar ansökningar till hösten här och kontakta oss om du har några frågor.