Högre utbildning på college och universitet

Studera i Londons businessdistrikt

Mon May 02 2016

Vill du få fart på din internationella karriär? Fördjupa dina studier inom business eller juridik och vässa ditt CV med en masterutbildning från ett av Londons ledande universitet – BPP University.

En masterutbildning innebär studier på mer avancerad nivå och är alltså för dig som redan har en kandidatexamen eller liknande. På BPP University i London finns möjligheterna för dig som vill ta en master’s degree inom business eller juridik. Skolan har lokaler mitt i Londons businessdistrikt och även i delar som anses vara stadens juridiska centrum.

Business Master's Programmes
Ett internationellt perspektiv på din utbildning ger dig ett försprång i arbetslivet. Du som har studerat business kan välja mellan tre olika inriktningar för din master’s degree:

  • International Marketing
  • Project Management
  • Finance

Studera mitt i Londons mest inflytelserika områden. Lyft ditt CV till nya nivåer och gör dig redo för att starta din internationella karriär. Ansök till en masterutbildning på BPP University senast 31 maj!

Boka gratis studievägledning

Law Master's Programmes
Du bygger ett konkurrenskraftigt CV genom att ta din master’s degree utomlands. På BPP kan du välja mellan tre olika masterutbildningarna inom juridik:

  • International Business Law
  • Chinese Investment and Business Law
  • Comparative Commercial Law

Hur ansöker jag?
Vi på IBS hjälper dig med hela ansökningsprocessen och vägleder dig steg för steg. Det första steget tar vi tillsammans under en gratis studievägledning. Kontakta oss redan i dag, sista ansökningsdag för höstens kursstarter är 31 maj. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Läs mer
BPP University
Business Master’s Programmes
Law Master’s Programmes