Högre utbildning på college och universitet

Studera utomlands med en vän – båda får rabatt!

Fri Dec 07 2018

Allting blir roligare om man gör det tillsammans! När du och en vän studerar utomlands tillsammans så får ni båda rabatt. Åk iväg på ert nästa äventyr tillsammans!

När ni har hittat era drömutbildningar anger ni koden STSKOMPIS när ni bokar – så får ni båda två 2000 kr rabatt på era utbildningar! Vi har listat några skolor där hela kompisgänget kan hitta sina respektive drömutbildningar.

Studera utomlands tillsammans

Santa Barbara City College, Kalifornien, USA

Det är inte svårt att förstå varför Santa Barbara City College (SBCC) är en av de mest populära skolorna. Här finns det fantastiskt studentliv, ett vackert campus och engagerade lärare – dessutom är närheten till Los Angeles någonting som uppskattas av många! På SBCC finns mängder av utbildningar och fristående kurser som du och dina vänner kan läsa, allt från business till film- och tv-produktion.

University of the Sunshine Coast, Queensland, Australien

Har du och dina kompisar drömt om att studera i Australien? Nu kan det bli verklighet! Studenter från hela världen reser till Australiens fantastiska östkust för att kickstarta sina karriärer. Förutom de oändliga akademiska möjligheterna får du på University of the Sunshine Coast uppleva en av Australiens vackraste platser. Här finns det massor av olika kurser att välja, så både du och dina vänner kan hitta utbildningar som passar er.

TAFE Queensland Brisbane / TAFE Queensland East Coast, Australien

TAFE Queensland är den perfekta skolan för dig och dina vänner! På deras två campus kan du studera yrkesförberedande diplomutbildningar inom det ämnde som passar just er. På TAFE finns dessutom fantstiska utbildningar inom sport- och fitness för er som vill påbörja era karriärer inom något av dessa områden. Utlandsstudier har aldrig varit enklare!

Vill du veta mer om våra utbildningar? Ring till oss på 0771-202040 så hjälper vi dig att hitta rätt skola och utbildning för just dig och din vän.