Högre utbildning på college och universitet

Plugga fashion eller design i London, Florens eller Rom

Mon Jun 05 2017

Plugga i härliga London, vackra Florens eller i fantastiska Rom – vi erbjuder studier på några av de bästa mode- och designskolorna i världen! Är du en kreativt lagd person men känsla för detaljer är våra mode- och designutbildningar perfekta för dig. Programmen varierar och du kan läsa alltifrån Fashion Design och Fashion Business till Graphic eller Interior Design. Plugga utomlands och lär känna en ny stad, en ny skola och många nya människor.

London

I London kan du läsa Fashion Business eller Fashion Media and Communication, eller kombinera kurser från båda programmen. London är en stad som erbjuder något för alla. ”If you’re bored of London, you’re bored of life”, som Hanna Macleod, STS Study Abroad Manager på London College of Fashion säger. Och det stämmer, på din fritid finns massor att uppleva här; gå på marknader i Brick Lane, på olika spelningar eller i second hand-butiker kring Portobello Road. Din engelska kommer att förbättras avsevärt här och bli inte förvånad när du snart hör dig själv beställa mat med en superbrittisk dialekt. I London kan du dessutom knyta otroligt värdefulla kontakter som är viktiga i tid framtida karriär inom mode- eller design.

Florens och Rom

I både Florens och Rom studerar du på Accademia Italiana, en välkänd designskola. Du kan välja mellan att studera grafisk design, interior & product design eller modedesign. Italien är inte bara ett vackert land med fantastisk arkitektur, god mat och intressant historia. Det är också ett lands som är världsledande inom mode och design. Få chansen att visa upp dina kreationer till många inflytelserika personer inom designbranschen. Att ha studerat på Accademia Italiana är en stor merit på ditt CV och framtida karriär.

Och kom ihåg, vill du studera mode eller design i London nu i höst stänger ansökan den 15 juni, är det Florens eller Rom som intresserar dig har du fram tills den 26 juli på dig att ansöka.

Så sätt igång och starta din dröm!

Läs även:

Rebecka har pluggat på London College of Fashion

Hannah sänder live från London College of Fashion

Linnéas 5 bästa London-tips!