Högre utbildning på college och universitet

Det här får du ut av studier i Nya Zeeland

Thu Jan 28 2016

Om du vill att dina utlandsstudier ska bjuda på det där lilla extra är Nya Zeeland det självklara valet. Här kan du kombinera studier på ett topprankat universitet med en fritid full av aktiviteter som trekking, skydiving, bungyjumping eller skidåkning.

Bäst att beskriva ett studieår i Nya Zeeland är någon som varit där själv. Här delar IBS-studenten Martin Furseth med sig av sin upplevelse:

”Jag fick möjligheten att studera på ett av Nya Zeelands bästa universitet, AUT. Att dessutom resa till andra sidan jorden har varit en extremt spännande upplevelse.

Att studera business i ett helt främmande land ger en upplevelse man inte är van vid. IBS hjälpte mig välja rätt kurser för en intressant utbildning, men Nya Zeeland har bjudit på så mycket mer än bara skola. Här har jag träffat människor från världens alla hörn, sett maoriernas kultur på nära håll och sett annat jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.

Jag kan verkligen rekommendera att studera i Nya Zeeland, och med hjälpen från IBS börjar det spännande äventyret redan flera månader innan du reser.”

Vill du prova på ett studieår fullt av äventyr? Boka en gratis studievägledning så berättar vi mer om livet och studierna i Nya Zeeland.

Läs mer
Om Nya Zeeland
AUT University, Auckland