Högre utbildning på college och universitet

STS delar ut ett stipendium på 5000 kr

Thu Nov 08 2018

Starta din karriär på bästa möjliga sätt! En utbildning utomlands ger dig ett försprång i karriären och får ditt CV att sticka ut från mängden. Nu kan du ansöka till någon av våra utbildningar och få chansen att bli tilldelad vårt stipendium.

En utbildning utomlands är inte bara viktigt för din framtida karriär, utan även på ett personligt plan. Du kommer växa som person, bli mer självständig och skapa ett internationellt nätverk som kommer vara värdefullt för dig i framtiden. Du kommer skapa fantastiska minnen och träffa människor som kommer följa dig under hela livet. Att studera utomlands är en investering i dig själv.

Allt fler arbetsgivare anställer personer som har studerat utomlands, vi vill därför hjälpa dig att nå dina mål. Du har nu chansen att bli tilldelad vårt stipendium på 5000 kr när du ansöker till en av våra utbildningar och betalar anmälningsavgiften senast 30/11. För chansen att bli tilldelad vårt stipendium skickar du in en motivering på på max 1000 tecken och förklara varför en utbildning utomlands är viktig för just din karriär. Skicka motiveringen till [email protected].

Vill du ha hjälp att hitta rätt utbildning för just dig? Ring och prata med våra coacher som guidar dig bland skolor och utbildningar så du får bästa möjliga starten på din karriär. Du når oss på 0771-202040.