Högre utbildning på college och universitet

Träffa oss på ett personligt möte – få presentkort

Thu Oct 04 2018

Kom och träffa oss på ett personligt möte så ger våra coacher hjälper dig att hitta rätt bland våra skolor och utbildningar. På våra kostnadsfria studierådgivning får du alltid ett presentkort från H&M till ett värde av 200 kr.

Den bästa tänkbara rådgivningen

Hos STS får du alltid en personlig coach som hjälper dig genom alla steg – från ansökan tills du kommer hem. När du träffar oss på en kostnadsfri studierådgivning går vi tillsammans igenom allt du behöver veta och du har tid att ställa alla frågor du kan tänkas ha, om allt från skolor och kurser till boende och CSN. Vi tycker det är roligt att träffa dig, därför får du ett presentkort från H&M* (värde 200 kr) när du träffar oss på en studierådgivning.

Våra coacher Amanda, Josefine och Axel ger dig bästa möjliga rådgivning för att du ska hitta din drömutbildning och kickstarta din karriär. Amanda har tidigare studerat i Australien, så om du är intresserad av att studera i antingen Australien eller Nya Zeeland är det hon som kommer ge dig bästa möjliga guidning och handfasta tips inför, under och efter dina studier. Josefine kommer hjälpa dig som vill studera på någon av våra skolor i Europa eller i USA. Även Josefine har studerat utomlands och kan därför ge dig fantastisk rådgivning så du hittar rätt utbildning för just dig, och ge dig viktiga tips när det kommer till att bo utomlands. Även Axel hjälper dig att hitta rätt bland skolor och utbildningar i USA, Axel har erfarenhet av att bo utomlands vilket innebär att du får tips och information som gör att du är väl förberedd inför din tid utomlands.