Högre utbildning på college och universitet
Studera utomlands med STS!
Ansök nu för att säkra de sista platserna till höstens utildningar

Studera din drömutbildning utomlands

Det går fortfarande att söka till Southern Cross, Australien, med kursstart i november!

Att ha erfarenhet av att studera utomlands är otroligt berikande, både för din framtida karriär och i ditt privatliv. De människor du träffar, de utmaningar du stöter på och de saker du är med om kommer att hjälpa dig att växa och utvecklas som person, i din framtida karriär och som världsmedborgare.

Att ge dina studier ett internationellt perspektiv ger dig fördelar i arbetslivet när det är dags att hitta ett jobb. Rapporter visar att personer som har erfarenhet av att studera utomlands har bättre chanser att få en anställning inom sitt område efter examen, de får vanligtvis jobb snabbare och får till och med en högre ingångslön än de utan en internationell utbildning.

Men att studera utomlands ger så mycket mer än bara professionella fördelar. Du får chansen att fördjupa dig i en ny kultur, bli flytande på ett nytt språk, få ett ökat självförtroende och träffa nya vänner från hela världen. Att studera utomlands är en investering i dig själv, och fördelarna kommer hjälpa dig under resten av livet.

Studera utomlands och kickstarta din karriär!

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ vår kostnadsfria broschyr

Vad roligt att du är intresserad av att veta mer om studier utomlands. Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare! Fyll i informationen nedan så skickar vi vår kostnadsfria broschyr till din e-mail.

Att tänka på när du ska studera utomlands

Det finns inget enklare sätt att planera och förbereda för dina studier än att göra det hos STS. Allt börjar med en kostnadsfri studierådgivning där vi hjälper dig att hitta den skola och program som passar dina mål och önskemål bäst. Vi hjälper dig att förbereda dig för ditt äventyr genom att vägleda dig genom skol- och visumansökningar, samt ge dig information om finansiering och stipendier. Om du väljer något av våra STS Study Abroad Plus-program får du också ett tryggt boende på din valda destination, och du kan lita på att en STS-representant alltid finns på plats för att hjälpa dig under din tid utomlands.

Tillsammans med våra college och universitet runt om i världen kan vi på STS erbjuda olika utbildningar, kurser och program inom alla möjliga områden, från business och marknadsföring till sport development och grafisk design. Du kan välja ett färdigt program, eller så hjälper vi dig att sätta ihop ett som passar dina behov när det kommer till kurser och studielängd. Vi arbetar med ett stort nätverk av noga utvalda college och universitet runt om i världen, och har över 30 års erfarenhet av studier utomlands, så vi kan se till att du får exakt den upplevelse du vill under din tid utomlands.

Studera på college eller universitet

Fler och fler arbetsgivare anser att erfarenhet av studier utomlands är viktigt när det är dags att anställa ny personal, eftersom det innebär att du då har lättare att anpassa dig till olika miljöer och situationer. Du bidrar också med kompetenser som är viktiga på en arbetsplats: öppenhet mot nya utmaningar, självförtroende i vad du gör, sinne för problemlösning och beslutsfattande, och mycket mer.

Utlandsstudier ger dig inte bara möjligt att bli flytande på ett språk, utan du utvecklar dessutom en tvärkulturell kommunikationsförmåga och blir mer självständig och anpassningsbar. Du kommer återvända hem efter din tid utomlands med en känsla av mognad, mer ansvarstagande och med ett ökat självförtroende, något som kommer gynna dig för resten av livet. Den kanske viktigaste fördelen med att studera utomlands är att du får en ökad förståelse för dig själv. Du kommer veta vem du är och vad du vill, och känna att du har nya kunskaper och ett driv att nå dina mål.