Språk- och ungdomsresor 15–19 år

Bloggar och vloggar

Många av våra språkreseelever bloggar eller vloggar under sin språkresa. De delar med sig av sina tankar innan resan, tips på hur man ska packa, sina upplevelser under språkresan och mycket mer. Vi har valt ut några av dem här för att du ska kunna följa deras äventyr och inspireras!

Tänker du också blogga eller vlogga under din språkresa?

Kontakta oss gärna så har du möjligheten att också få syna

Malta

Vloggar från Malta

Samarbete med frida.se

I somras åkte Frida.se till Malta på språkresa. Får man nya kompisar på resan, vad gör man egentligen på dagarna och blir det någon fest på kvällen? Kolla in själv!

Till vloggarna

Storbritannien

Tilda Bergkvist

Hastings

Jag heter Tilda och är en 15-årig tjej från Oskarshamn, Småland. På fritiden tränar jag cheerleading. Jag är även väldigt musikintresserad, och jag spelar gitarr och sjunger. Sommaren 2017 var jag på språkresa i Hastings, och jag uppdaterade bloggen varje dag. Hoppas ni vill läsa den!

Läs Tildas blogg

Ida Lindborg

Brighton

Jag heter Ida och kommer från Blekinge. Jag är en positiv och sprallig tjej med foto som största intresse. Sommaren 2015 åkte jag till Brighton och lärde mig massa nya saker, fick uppleva mycket, träffa nya människor och framför allt hade jag det väldigt roligt. Jag hoppas att du vill ta del av min resa!

Läs Idas blogg

Nicole Johnsson

Brighton

Hejsan! Mitt namn är Nicole Johnson, jag är en 16 årig tjej som bor i Helsingborg. Den 17 Juli ska jag på språkresa till Brighton. På fritiden är jag intresserad av sport, fotografi och hänger gärna med vänner och familj. Under min tid innan och i Brighton kommer jag blogga för att dela med mig av resan, mina tankar, tips på hur man ska packa och mycket mer. Hoppas ni kikar in min blogg för att ta del av min fantastiska resa genom alla underbara bilder som kommer publiceras.

Läs Nicoles blogg

Vendela Axelsson

Bournemouth

Mitt namn är Vendela och är en positiv och målinriktad tjej på snart 17 somrar. Juni 2015 var jag på språkresa i Bournemouth, England. Allt jag varit med om har dokumenterats på bloggen då jag hade kameran och tangentbordet i högsta hugg. Jag hoppas du vill ta del av min resa!

Läs Vendelas blogg

Towa Eriksson

Bournemouth

Jag heter Towa, är 17 år gammal och åkte till Bournemouth via Paris med en av mina bästa vänner. Det har alltid varit en dröm för mig att åka på språkresa och äntligen fick jag göra det. Jag älskar att fota och har delat med mig av resan på bloggen!

Läs Towas blogg

Hedvig Persson

Torquay

Mitt namn är Hedvig och jag är 17 år bosatt i Skåne. Jag går andra året på gymnasiet och läser ekonomiprogrammet. Sommaren 2016 åkte jag på språkresa till Torquay. På min blogg kan ni läsa om mina förberedelser, tiden på plats och såklart när jag kommit hem också!

Läs Hedvigs blogg

USA

Alice Lundh

Los Angeles

Hej mitt namn är Alice Lundh, jag är 17 år gammal och uppvuxen i Ulricehamn. I min blogg får du hänga med mig på min språkresa till Los Angeles. En spännande upplevelse med mycket sol, bad, nya vänner och oförglömliga upplevelser!

Läs Alice blogg

Louise Wademyr

Cross Country

Hej, Louise heter jag, en nittonårig tjej bosatt en bit utanför Göteborg. Förutom att umgås med mina vänner är resa något som jag älskar. Sommaren 2016 åkte jag till USA för att göra resan jag alltid drömt om, om du vill se bilder och annat från min resa genom USA får du jättegärna kolla in min blogg!

Läs Louise blogg

Nalli Abdalrazzak

Los Angeles

Tjena! Jag heter Nalli och bor i Hudiksvall. Jag tycker om att hänga med mina vänner och att fotografera. Gå in på min blogg för att se hur jag hade det i Los Angeles eller om du själv nån gång vill åka på en språkresa men vill se hur det är först!

Läs Nallis blogg

Melinda Håkansson

Coast to Coast

Jag heter Melinda, jag är en sportig och positiv tjej som älskar att resa. Till sommaren ska jag åka till USA, coast to coast. När jag inte är i skolan så brukar jag spela tennis, vara med kompisar och träna. På min blogg skriver jag om andra resor jag åker på och ska då blogga till sommaren om coast to coast. Vill du följa min resa över USA så gå gärna in och följ min blogg!

Läs Melindas blogg

Malta

Mickis och Amanda

Malta

Mickis & Amanda här, vi är två 19 åriga tjejer som var på Malta sommaren 2015. Checka in vår blogg för fina och härliga bilder och videos inför, under och efter resan. Kramisar ♡

Läs Mickis och Amandas blogg