Språkresor 15–18 år

Därför väljer kunderna STS

#1 Vi är experter

Vi på STS har längst erfarenhet av språkresor och kulturella utbyten. STS grundades 1958 och har sedan dess arbetat upp ett stort globalt nätverk av skolor, värdfamiljer, samarbetspartners och lokala medarbetare runt om i hela världen. Vi har förverkligat drömmar dagligen i över 60 år och är experter inom allt som rör utlandsstudier.

#2 Vi brinner för resor

Vi älskar allt som har med resor att göra. Vi älskar hur en resa får dig att växa som person, hur den ökar din förståelse för andra kulturer, och inte minst hur fantastiskt kul man har längs vägen! När du reser med oss märker du snart att vårt engagemang gör skillnad för dig och din upplevelse utomlands.

Visste du att nästan alla som jobbar på STS har arbetat eller studerat utomlands?

#3 Personlig kontaktperson alltid vid din sida

För att du ska få ut det mesta av din språkresa finns vi vid din sida från den stund du bestämmer dig för att åka till dagen då du kommer hem. Vi finns för din trygghets skull och vill att du ska kunna njuta för fullt av din resa. Vår kunskap och passion gör att du alltid får bäst möjliga service och kan kontakta oss när du vill.

#4 Flest nöjda kunder

Vår långa erfarenhet och kompetens gör oss unika på marknaden – det kan tidigare STS-studenter intyga. Passion för resor, lång erfarenhet och kunnig personal som vägleder dig spelar roll. Nästan 100 % av våra senaste språkresestudenter rekommenderar STS till en vän.