Språkresor 15–18 år

  Nyheter för 2018 – nya destinationer och resor!

  Tue Nov 14 2017

  Vi har flera spännande destinatiner för dig som vill resa med oss till nästa sommar.

  Läs mer om alla våra nyheter och börja fundera – vilken resa vill du helst åka på nästa sommar?

  Canada Adventure

  Häng med på en 19-dagars roadtrip från Vancouver till Calgary. Naturen och landskapet som du kommer att uppleva på den här resan är verkligen helt magisk! Vi garanterar storslagna vyer, magnifika berg, vackra sjöar och allt från porlande bäckar till stora vattenfall. Se till att du har mycket minne i din mobil – det kommer bli många bilder tagna på den här resan.

  West Palm Beach

  Njut av livet under palmerna i härliga West Palm Beach! Här bor du i hjärtat av staden på ett campus tillhörande Keiser University. Atmosfären på campus är tropisk, och här är du omringad av vacker natur och fint vatten. Om du har tur stöter du på både sköldpaddor och färgladda, kvittrande fåglar under din här. Långt ifrån skolan hemma med andra ord!

  Real Madrid Football Camp

  Spela som proffsen i Real Madrid! På denna resa tränar och spelar du fotboll tillsammans med klubbens tränare på Real Madrids egna träningsanläggning i utkanten av Madrid. Förutom att bli en bättre fotbollsspelare, kommer du även att spela med internationella lagkamrater – precis som hos topplagen!

  Malta påsklovskurs

  Ge din sommar en flygande start, följ med oss på en resa till det soliga medelhavet på ditt påsklov. Du fördjupar dina språkkunskaper i engelska och får extra energi till resten av skolåret av den varma solen på den mysiga ön Malta.

  Bali

  Bali får du det hela. Du möter nya härliga vänner och övar din engelska. Upplever mängder av aktiviteter, med surfing, yoga och strandliv.

  Cypern

  Att lära sig engelska är bra, men att göra det under den varma medelhavssolen är ännu bättre. På Cypern kommer du och dina kurskompisar att använda tiden före lunch till att förbättra er engelska.

  Malta e-sportskurs (påsklovet)

  Häng med på årets bästa e-sportläger på Malta under påsklovet. Du fördjupar dina kunskaper i e-sport, får ny energi till spelandet på hemmaplan och njuter av årets första sommarvärme på den vackra Medelhavsön Malta.