Läs om Idas sommar i Brighton!

Wed May 03 2017

Ida Lindborg har skrivit ett inlägg för oss på STS där hon berättar om sin språkresa i Brighton. Läs och peppa inför sommarens bästa resa!

”Att åka på språkresa till Brighton var bland det bästa jag gjort. Jag fick med mig nya erfarenheter med mig hem, roliga minnen men framför allt, det viktigaste – vänner för livet. Vänner som jag idag pratar med dagligen. Det är därför resan var bland det bästa jag gjort, för att jag träffade dem!"

Kan du berätta lite om vad ni gjorde på språkresan?

Våra dagar såg olika ut men vi hade fullt upp hela tiden. Vi hade lektioner 3 timmar per dag, förutom på helgerna. Ibland var lektionerna på morgonen och då hade man aktiviteter på eftermiddagen och tvärtom. Jag tyckte vissa lektioner var mer lärorika än andra, de var roliga och mer fria på något sätt. Det bästa var att ha morgonlektioner och ha aktiviteter på eftermiddagen, och det hade vi oftast.

Aktiviteterna kunde vara allt från att åka till Devil’s Dyke till att gå på piren exempelvis. Kvällarna såg lite annorlunda ut då man hittade på mer med själva ”gruppen” man var i. Allt från att ha Photo Quiz till att fira midsommar som vi faktiskt gjorde då vi både hade svenska och finska ledare, haha det var roligt. Vi hade i alla fall några kvällar i veckan där det var ”Host family time” då man skulle vara hemma och tillbringa tid med sin host family och dem man bodde med, vilket också var mysigt och det var skönt att ta det lite lugnt ibland.

Helgerna såg annorlunda ut men vi hade aktiviteter hela dagen där med, då vi bland annat var i London två gånger och Oxford en gång. Det var inte så långt till något av de ställena och resorna var väldigt roliga. Bussresorna var varma men bland det roligaste på resan också, faktiskt, haha!

Brighton var en fruktansvärt mysig stad. Piren, stranden, The Lanes, Churchill Square, North Laine, människorna. Allt var så himla härligt. STS lika så, de gjorde det så roligt med språk och de var uppmärksamma på allt. Man kände sig trygg med ledarna. Vi hade vädret med oss på vår sida varje dag, det var någon dag det regnade i kanske 1 timme, annars var vädret toppen hela tiden.

Det bästa med hela resan var att jag träffade Evelin, Karl och Fanny, lätt. Vi gjorde så mycket roligt dagligen med en hel grupp och jag fick definitivt minnen för livet, men inget kan mätas med att jag träffade dem och att jag dessutom delade detta med dem. Lycka och vänskap, det är ovärderligt! Åk på språkresa om ni har möjligheten, ni kommer definitivt inte ångra er för en sekund!

/Ida Lindborg

Vill du göra som Ida och åka till Brighton?

Läs mer om Idas resa på hennes blogg och kolla in hennes fina bilder.

Har du också varit på språkresa och vill berätta om din upplevelse?
Skicka ett mail till [email protected] så hör vi av oss!

Läs mer:

Linn sparade ihop till en språkresa till Japan helt själv!

Våra 3 populäraste språkresor