Språkresor 15–18 år

  Lamix uppträder på Reunion Party 2018!

  Sun Sep 16 2018

  Vi är glada att äntligen kunna avslöja vem liveartisten på årets Reunion Party är: Lamix! Under festen kommer han framföra en exklusiv spelning för alla våra språkreseelever. Vi lovar att det blir grym stämning och självklart massor av dans!

  Lamix gjorde sitt intåg på hiphop-scenen år 2015 med låten ”Si Ingenting” – en remix av norska rapparen Kamelens låt med samma titel. Lamix version av låten uppmärksammades stort då den fick mer spridning än originalet och har just nu över en halv miljon visningar på YouTube samt närmare en miljon streams på Spotify. Han har dessutom samarbetat med kända namn som Mwuana och Jireel.

  Nykomlingen Lamix har på egen hand lyckats bygga en stark fanbase och med sommarens stora hit ”Hey Baby” skrev han in sig som en självklar del av framtidens hiphopscen; närmare fyra miljoner streams och fullsmockade spelningar talar sitt tydliga språk. Hösten och resten av framtiden tillhör Lamix.

  Besök Lamix Instagram

  Vi ser fram emot en rolig fest tillsammans med alla språkreseelever, det kommer vara en fullspäckad kväll med massor av roliga aktiviteter, den bästa musiken och såklart minnen från alla fantastiska språkresor. Förutom en grym spelning med Lamix kommer det finnas en DJ på plats som spelar den bästa musiken från i somras och idag. Isa och Nina är inbjudna till festen och kommer berätta om deras språkresa till Los Angeles i somras och visa sina Musical.ly/TikTok-videos från resan!

  PLATS: Brewhouse, Åvägen 24, 412 51 Göteborg
  TID: 19:00-00:00
  BILJETT: Säkra din biljett här!

  Håll dig uppdaterad i vårt Facebook-event!

  Har du inte köpt din biljett än? Följ länken på den här sidan och säkra din biljett till årets roligaste fest!