Språkresor 15–18 år

  Isa och Nina vloggar från Los Angeles!

  Tue May 29 2018

  I somras åkte 15-åriga Isabella Henriksson och Nina Lundberg från Älmhult på en språkresa med STS. Under tre veckor var de på en fullspäckad språkresa till Los Angeles i USA!

  I Sverige har de slagit igenom stort i sociala medier, deras Musical.ly/TikTok-konto har idag över 700 000 följare och på Instagram följs tjejerna av inte mindre än 100 000 ungdomar från Sverige och andra länder.

  Isa och Ninas språkresa till Los Angeles

  Språkresan till Los Angeles gick av stapeln under juni och juli sommaren 2018 och kunde följas i deras egna och STS sociala media-kanaler. Under de tre veckorna i Los Angeles pluggade tjejerna engelska, bodde på ett riktigt amerikanskt college och besökte kända platser som Universal Studios, Venice Beach, Hollywood och San Diego.

  Nu kan vi avslöja att Isa och Nina i samarbete med STS under hösten kommer publicera vloggar från resan! Se vloggarna här nedan och inspireras av tjejernas resa.

  Vill du också åka på språkresa till Los Angeles? Läs mer här!

  Se Isa och Ninas vloggar från Los Angeles

  Se hur Isa och Nina packar inför sin språkresa i Los Angeles.

  Följ dem på deras sociala medier:

  Musically: @isanina
  Instagram: @isaonina
  YouTube: Isa and Nina

  Hitta den perfekta resan för dig

  Det finns över 20 destinationer och flera olika språk- och äventyrsresor att välja mellan. Kika runt på vår hemsida och chatta eller ring vårt kontor för att få mera information.

  Vi hjälper dig att hitta dindrömresa! Kontakta oss så berättar vi mer.