Språkresor 15–18 år

  Häng med på e-sportläger på Malta i sommar!

  Wed May 16 2018

  Häng med på e-sportläger på Malta i sommar!

  I sommar är det dags för STS andra e-sportsläger på Malta som anordnas i samarbete med AreaAcademy.

  Två fullspäckade veckor av CS:GO, sol och roliga aktiviteter väntar! Nu är det klart blev det klart att ingen mindre än Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson och Lukas 'Lukasbaos' Sankala kommer att vara coacher på plats under varsin vecka! På lägret fördjupar dina kunskaper i e-sport och får ny energi till spelandet på hemmaplan.

  Spelandet varvas med fysiska aktiviteter, laglekar och utflykter. Lägret har ett begränsat antal platser och ungdomar från Sverige, Finland, Danmark och Italien kommer kunna delta!

  Läs mer om lägret och säkra din plats här!

  Lär känna coacherna

  Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson

  Fredrik Andersson är utbildningsansvarig på AreaAcademy. Han är även gammal proffsspelare inom Counter-Strike, och har jobbat med ungdomsträning och personlig träning i många år. Under påsklovet 2018 coachade Fredrik STS e-sportsläger på Malta. Fredrik såg till att alla deltagare, oavsett nivå, fick en upplevelse och träning i världsklass, skräddarsytt för deras egna spelarprofiler.

  I AreaAcademy jobbar Fredrik som huvudansvarig för ungdomsträning och coachning inom e-sport, och specialicerar sig själv på Counter-Strike: Global Offensive. Med över 10 års erfarenhet inom ungdomsidrott, samt 8 år inom personlig träning bidrar Fredrik med en rad träningscertifikatochen bred erfarenhet av pedagogik samt ett livslångt brinnande intresse för träning och ungdomsutveckling. Fredrik har också från sin långa e-sportskarriär kontakt med de allra störa coacherna inom CS-scenen och arbetar hårt för att AreaAcademys träningssystem ständigt ska följa proffsscenen, sätta standarden för ungdomsträning och alltid vara i världsklass.

  Inom E-sportsscenen var Fredrik känd för sin ledarstruktur och sitt fruktade AWP spel, som förde honom till några av Sveriges främsta lag. Efter 6 års aktiv proffskarriär där Fredrik spelat både för landslag och i världsmästerskap så fortskred arbetet inom e-sportsomkommentator. De senaste året har Fredrik arbetat som e-sport kommentator för Sveriges Television, samt gjort produktioner via Dreamhack i Counter-strike, fifa och NHL. Fredrik har jobbat med lägerverksamhet sedan år 2000, då inom fotboll, men har även startat upp egna träningskoncept samt träningsresor där det alltid funnits en röd tråd i både fysisk och mental utveckling.

  Lagtillhörighet, Countrer-Strike

  2008 – 2009 Blank (Get_RiGht, gux, face, niko, snajdan)
  2007 – 2008 Eyeballers (Threat, niko, get, gux)
  2006 – 2007 Begrip ( Get_RiGht, threat, niko, get), (Tentpole, face, threat, azl)
  2005 – 2005 team9, Norge (raven, real, xione, jungelbobo
  2003 – 2004 VxO (f0rest, tentpole, imatation, Ligisten)

  Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson

  Lukas 'Lukasbaos' Sankala

  Lukas har en bakgrund som kommentator och analytiker för Counter-Strike: Global Offensive och har sedan 1,5 år tillbaks kunnat livnära sig på e-sport på heltid. Han har varit kommentator och analytiker inom e-sport i många år och har i år varit analytiker för sändningar ifrån bland annat QI Invitational och female-turneringen på Copenhagen Games.

  Lukas har coachat Counter-Strike för både individer och lag sedan 4 år tillbaka samt arbetat med coaching inom skola och online. totalt har han coachat över 500 personer på alla olika nivåer, som högst ESEA Premier.

  Lukas 'Lukasbaos' Sankala

  Det första e-sportlägret hölls i påskas!

  Det första e-sportlägret hölls på Malta under påsklovet 2018 och var otroligt uppskattat av de ungdomar som deltog! Fredrik "Jaegarn" Andersson var coach under den veckan som lägret hölls. Sommarens läger kommer att vara under två veckor och schemat är fyllt med ännu mer e-sport lektioner och roliga aktiviteter som utförs tillsammans med de andra grupperna av språkreseelever på plats!

  Läs mer om lägret och säkra din plats här!