Han är coachen för e-sportlägret på Malta!

Tue Feb 13 2018

På påsklovet är det dags för STS första e-sportsläger på Malta som anordnas i samarbete med AreaAcademy. Idag blev det klart att ingen mindre än Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson kommer att vara coach på plats! På lägret fördjupar dina kunskaper i e-sport och får ny energi till spelandet på hemmaplan. Spelandet varvas med fysiska aktiviteter, laglekar och utflykter.

Få platser kvar - anmäl dig till lägret idag!

Fredrik ‘Jaegarn’ Andersson

Fredrik Andersson är utbildningsansvarig på AreaAcademy. Han är även gammal proffsspelare inom Counter-Strike, och har jobbat med ungdomsträning och personlig träning i många år. Under påsklovet kommer Fredrik att coacha STS e-sportsläger på Malta. Fredrik ser till att alla deltagare, oavsett nivå, kommer få en upplevelse och träning i världsklass, skräddarsytt för deras egna spelarprofiler.

I AreaAcademy jobbar Fredrik som överhuvud för ungdomsträning och coachning inom e-sport, och specialicerar sig själv på Counter-Strike: Global Offensive. Med över 10 års erfarenhet inom ungdomsidrott, samt 8 år inom personlig träning bidrar Fredrik med en rad träningscertifikatochen bred erfarenhet av pedagogik samt ett livslångt brinnande intresse för träning och ungdomsutveckling. Fredrik har också från sin långa e-sportskarriär kontakt med de allra störa coacherna inom CS-scenen och arbetar hårt för att AreaAcademys träningssystem ständigt ska följa proffsscenen, sätta standarden för ungdomsträning och alltid vara i världsklass.

Inom E-sportsscenen var Fredrik känd för sin ledarstruktur och sitt fruktade AWP spel, somförde honom till några av Sveriges främsta lag. Efter 6 års aktiv proffskarriär där Fredrik spelat både för landslag och i världsmästerskap så fortskred arbetet inom e-sportsomkommentator. De senaste året har Fredrik arbetat som e-sport kommentator för Sveriges Television, samt gjort produktioner via Dreamhack i Counter-strike, fifa och NHL. Fredrik har jobbat med lägerverksamhet sedan år 2000, dåinomfotboll,men har även startat upp egna träningskoncept samt träningsresor där det alltid funnits en röd tråd i både fysisk och mental utveckling.

Lagtillhörighet, Countrer-Strike

2008 – 2009 Blank (Get_RiGht, gux, face, niko, snajdan)
2007 – 2008 Eyeballers (Threat, niko, get, gux)
2006 – 2007 Begrip ( Get_RiGht, threat, niko, get), (Tentpole, face, threat, azl)
2005 – 2005 team9, Norge (raven, real, xione, jungelbobo
2003 – 2004 VxO (f0rest, tentpole, imatation, Ligisten)

Anmäl dig till e-sportlägret på Malta här!