Börja planera nästa sommars resa redan nu!

Tue Jun 27 2017

Samla dina vänner och sätt upp en plan för vilka minnen ni vill skapa tillsammans! Är ni mellan 14–19 år kan ni resa ihop och uppleva fantastiska äventyr såsom Beach Week på Malta, en roadtrip genom USA från New York till Los Angeles eller varför inte uppleva en resa genom Europa där ni upptäcker 12 länder på 21 dagar? Ni har inga vanliga språklektioner, men tänk hur mycket engelskan kommer förbättras när ni tillbringar hela dagarna med att prata språket!

Föredrar du och dina kompisar den klassiska språkresan kan ni såklart åka på en sådan också. En språkresa består av engelsklektioner á 3 timmar per dag och en fritid fullpackad av aktiviteter. Vi på STS har 60 års erfarenhet inom branschen och kan receptet för den absolut bästa språkreseupplevelsen!

Har du inga resekompisar? Inga problem! Massvis med ungdomar reser utan kompis på våra resor och kommer hem med ett helt gäng! Det är ett perfekt sätt att träffa nya fantastiska vänner från både Sverige och andra länder.

Sugen på att åka iväg redan nu i sommar? Kolla in våra erbjudanden!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du reda på 2018 års nyheter först av alla om du hellre åker då. Du gör det längst ned på sidan till höger!

Vi ses!