Språkresor 15–18 år

  Årets bästa deal för sig som vill åka på språkresa

  Tue Jul 24 2018

  Vi är nu mitt i sommaren, men det är inte för tidigt att redan nu börja planera inför nästa sommar. Just nu har vi årets bästa deal på språkresor under sommaren 2019! Vi har resor som passar alla, vart vill du helst åka?

  Se till att nästa sommar blir den bästa någonsin

  Vad sägs om att åka till studenternas favoritö Malta? Här badar du i kristallklart vatten, åker på roliga utflykter och slipar din engelska. Du får besöka många härliga stränder, hoppa från klippor och spela beachvolleyball på stranden. Det är inte svårt att förstå varför denna medelhavsö är en storfavorit!

  Lär mer om Malta här!

  Vi har dessutom en spännande nyhet 2019: Vancouver! Alla pratar om Kanada just nu, så passa på att upptäcka ett av landets vackraste städer nästa sommar. Vancouver passar både dig som gillar naturen, vandring och cykling, och dig som gillar kultur, shopping och trendiga caféer.

  Lär mer om Vancouver här!

  För dig som inte gillar att sitta still och vill upptäcka extra mycket nästa sommar kan vi tipsa om vår populära roadtrip Coast to Coast. Under tre veckor får du upptäcka 12 olika stater i USA. Du får se allt från soliga Kalifornien och Grand Canyon i Arizona till spännande Texas och slutligen storstadspulsen i New York City.

  Lär mer om Coast to Coast här!

  Vi har många fler resor att erbjuda!

  Spana in alla våra resor och årets bästa deal och börja planera nästa sommar redan nu! Om du har några frågor eller bara vill prata lite med oss, ring eller chatta så hjälper vi dig hitta den perfekta resan för just dig!